IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек: Критиците бяха ужасно зли с Дженифър Лопес

18 януари 2021 11 00

Актьорът и изпълнителката имаха връзка

Снимка: Getty

Бен Афлек се застъпи за бившата си приятелка Дженифър Лопес.

Въпреки че двамата се разделиха преди повече от 15 години, актьорът все още пази добри чувства към изпълнителката и винаги ще ѝ пази гърба. В интервю за Hollywood Reporter, Бен си спомня за връзката между двамата, която създаваше заглавия наляво и надясно. Звездите рядко имаха момент, в който да останат насаме, когато са на вечеря или просто се разхождат в парка. Папараците следяха всяка тяхна стъпка и това със сигурност се е отразило на взаимоотношенията между двамата.

„Винаги има история на месеца. Връзката ми с Дженифър Лопес беше точно такава“, казва Афлек и добавя, че медиите и интернет пространството са избухнали с новини в онзи период. Статиите са валяли една след друга, независимо че половината от тях не са били истина и са се позовавали на анонимни източници, които всъщност не са съществували.

Постепенно интересът се превърнал в открита критика на всяко действие, което звездите правят. „Имаше вълна от недоволство към мен и към Дженифър“. Според актьора, Лопес е била по-тежко нападана, като често е била обиждана на сексистка и расова основа. „Те пишеха неща, за които в днешно време ще си загубят работата“.

Днес Бен и Дженифър продължават да бъдат в центъра на вниманието, но този път поотделно. Двамата успяха да намерят любовта на няколко пъти, като в момента са щастливи с новите си половинки. Актьорът се среща с колежката си Ана де Армас, докато Лопес е сгодена за спортиста Алекс Родригес. Въпреки че се разделиха преди 15 години, Бен все още се радва за успехите на бившата си приятелка.

„В момента тя е като една лъвица, която е оценявана за работата, която върши, за потеклото си и за това, което е постигнала досега. И точно така трябва да бъде“.

Що се отнася до факта, че папараците все още дебнат звездите за снимки, Афлек споделя, че няма сила, която да ги спре. Той казва, че едно просто изхвърляне на боклука може да се превърне в топновина, ако не си облечен с правилните дрехи или изглеждаш малко по-уморен от обикновено.

Бен Афлек и Дженифър Лопес се срещнаха през 2002 г. при снимките на „Трудна свалка“, а актьорът ѝ предложи след това с 6,1-каратов розов диамантен годежен пръстен. Двамата решиха да се разделят през 2004 г., само четири дни преди сватбата. По-късно те обвиниха медиите за краха на връзката им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари