IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей призна, че мрази името си. А защо?

18 януари 2021 10 50

Актрисата мисли, че някой ще й се кара

Снимка: БГНЕС

Ан Хатауей призна, че не харесва името си. Това 38-годишната актриса обяви след като стана гост на вечерното шоу на Джими Фалън. Оказва се, че тя изобщо не обича да я наричат Ан. Звездата сподели, че е избрала такова сценично име на младини и оттогава неведнъж е съжалявала за това.

„Когато бях на 14, правех реклами и трябваше да взема картата на гилдията на екранните актьори. Изглеждаше като правилния избор, но през ум не ми минаваше, че хората ще ме наричат Ан до края на живота ми“, каза Хатауей.

По думите ѝ, единственият човек, който я е наричал преди така, е била майка ѝ и то когато ѝ се сърди.„И всеки път, когато ме наричат с моето име публично, струва ми се, че ще ми крещят. Хората казват „Ан!“ И аз съм като: „Какво? Какво съм направила?!“

„Хората са толкова мили, че не искат да бъдат арогантни. Затова на снимачната площадка те винаги измислят заобиколни решения. Е, истината е, че никой не обича да ме нарича Ан. Не ме устройва. Аз съм Ани. Хората ме наричат госпожица Н... Така че не се колебайте, обърнете се към мен както искате, само не и Ан“, добави носителката на „Оскар“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари