IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям притежавали тайна резиденция 

21 януари 2021 08 40

Там херцозите на Кеймбридж търсили уединение

Снимка: БГНЕС

39-годишната Кейт Мидълтън и 38-годишният принц Уилям прекарват по-голямата част от времето си в официалните си резиденции. Дворецът Кенсингтън става тяхната основна резиденция, а имението Анмър Хол в Норфолк се превръща в селска резиденция.

Оказа се, че това не е цялата собственост на двамата. Те имат трета тайна резиденция, за която предпочитат да не говорят.
Говорим за вилата в Там-на-Гар, която беше подарена на принц Уилям от неговата прабаба, кралицата майка Елизабет. Сделката се състоя малко преди смъртта ѝ през 2002 година.

Уютното имение е с три спални и е разположено върху 50 хиляди декара земя. Говори се, че много кралски връзки са процъфтявали в тази къща. Кейт и Уилям не бяха изключение.

По време на обучението си в университета „Сейнт Андрюс“ двойката идвала там редовно и прекарвала много време далеч от любопитни очи. „Това е единственият дворец, в който херцозите на Кеймбридж могат да гарантират неприкосновеността на личния си живот и вероятно затова започнаха толкова много кралски връзки там. Мидълтън и Уилям прекарваха време там, когато Уилям за първи път я срещна със семейството си“, обясняват пред Hello! приятели на кралското семейство.

По думите им херцозите са преживели в това имение едни от най-хубавите си мигове от своята връзка. Източникът разказва, че херцозите отново са започнали да посещават тайната резиденция след раждането на децата им. За последно бяха там през 2019 година.

Интересното е, че все още никой не е успял да снима вилата отвън и отвътре. Казват, че е скрита зад дървета и е невъзможно да се доближите до нея с незабелязана камера. Къщата е и много близо до имението Балморал, разположено в близост до Биркхал на принц Чарлз и съпругата му Камила.

Що се отнася до Анмър Хол в Норфолк, то това е официалното местоживеене на херцозите на Кеймбридж по време на пандемията. Резиденцията е от 18-и век и е подарък от кралицата за сватбата на Кейт и Уилям през 2011 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари