IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След критиките към Хилария: Алек Болдуин напусна социалните мрежи

20 януари 2021 15 00

Съпругата му беше обвинена, че лъже за потеклото си

Снимка: БГНЕС

Алек Болдуин се сбогува със социалната мрежа Туитър.

Актьорът, който доста често споделяше мнението си по всякакви въпроси със своите милиони последователи, е решил да си вземе малко почивка от виртуалния свят. Всичко това се случва след критиките, отправени към съпругата му Хилария. Тя беше обвинена, че лъже за потеклото си, представяйки се за испанка, а в същото време е отгледана в Америка.

„Туитър е като купон, на който всеки крещи. Това не звучи като хубав купон. Сбогом засега“, написа Болдуин преди да закрие профила си. Думата, за която всеки от почитателите му се хвана, беше „засега“. Това означава, че Алек може съвсем скоро отново да се завърне към социалните мрежи, но засега не е ясно кога точно. Това е вторият път, в който той напуска Туитър. Първият беше през 2017 година, когато коментира нашумялото тогава движение MeToo.

Напускането на Болдуин идва само месец, след като съпругата му Хилария беше залята от критики, че лъже за потеклото си. Всичко започна през декември, когато един потребител посочи, че инструкторката по йога има доста непостоянен испански акцент в клиповете, които споделя през годините. В личната ѝ информация се казва, че Хилария е родена в Майорка и се мести да живее в САЩ, когато е на 19 години. Оказва се обаче, че тя е отгледана в Масачузетс, където учи и в местната гимназия.

Алек Болдуин реагира на скандала, споделяйки мнението си в Instagram. Той пише, че съпругата му е прекарала време в Америка и в Испания, което води до смесване на двете култури и факта, че тя решава да се представя като потомък и на двата народа. „Да, аз съм бяло момиче. Израснах с две култури. Толкова е просто“, казва Хилария. Тя допълва, че е прекарала детството си в Испания, в момента част от семейството ѝ живее там и тя нарича страната свой дом.

Според инструкторката, акцентът ѝ се променя в зависимост от това колко е щастлива или разстроена във всеки един момент. „Това е част от живота ми и не мога да я премахна, просто защото някои хора не я разбират“, казва тя пред New York Times. Алек Болдуин публикува видео, в което споделя, че нещата, които се твърдят за съпругата му, са налудничави.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари