IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлив дядо: Майкъл Дъглас прегърна внучето си за първи път

22 януари 2021 11 00

Звездата не присъства на изписването заради пандемията

БГНЕС

„За пръв път виждам едномесечния си внук Райдър“. Това написа Майкъл Дъглас в Instagram, споделяйки снимка от срещата си с бебето. На нея го държи с едната ръка, в другата е приготвил шишенце с мляко, за да го нахрани.

Момченцето, което е второто дете на първородния син на холивудската звезда, се роди малко преди Коледа. Заради мерките за социална дистанция, в началото той го вижда само на снимки и чрез видеоразговори.

Веднага след като стана дядо за втори път, Майкъл сподели, че е горд дядо, написвайки:

„Поздравления, Камерън и Вивиан! Добре дошъл на Райдър Т. Дъглас!“.

На снимката е и каката на бебето – 3-годишната Луа Изи.

75-годишният актьор е доста близък със сина си Камерън, който е плод на брака му с Диандра Лукър. Двамата се женят през 1977 г., но след 23 години той иска развод, който е един от най-скъпите в Холивуд. После се жени за Катрин Зита-Джоунс.

Преди години Камерън Дъглас създаваше доста притеснения на родителите си. Той имаше проблеми с наркотиците и дори влиза в затвора, но след като излезе се излекува и започна нов живот. А ето че сега е баща на две прекрасни деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари