IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас почетоха рождения ден на Кърк Дъглас

10 декември 2020 15 00

Актьорът щеше да навърши 104 години

Снимка: Getty

Катрин Зита-Джоус и Майкъл Дъглас почетоха рождения ден на легендарен член на семейството.

На 9 декември актьорът Кърк Дъглас щеше да навърши 104 години, а синът му и снаха му използваха социалните мрежи, за да отбележат специалния повод. „Липсваш ми всеки ден“, написа 51-годишната Джоунс в Instagram, където сподели снимка, на която Кърк нежно я целува по бузата. Майкъл пък публикува видео, в което е събрал няколко мили момента с баща си. „Липсваш ми и ти благодаря, че винаги си ми давал най-добрите съвети“, написа той под публикацията.

Видеото включва и глас зад кадър, с който Майкъл споделя най-добрите уроци за живота, които е получил от баща си. „Най-добрият съвет, който той ми даде, беше да давам всичко от себе си за това, което върша“, казва актьорът. Добавя, че всеки път трябва да напускаш работното си място, знаейки че си направил всичко по силите си и не си се провалил. Да си тръгнеш с високо вдигната глава и да не се обръщаш назад.

Кърк Дъглас почина на 103 години на 5 февруари 2020 година. Две седмици преди смъртта му Катрин Зита-Джоунс споделя пред E!News, че тя и Майкъл наскоро са прекарали чудесно с холивудската икона. „Имахме чудесен разговор и си прекарахме прекрасно“, казва тя на 19 януари. Майкъл допълни, че тримата са си направили семейна вечеря, която е преминала по най-добрия начин.

Легендарният актьор има двама сина – Майкъл и Джоел, които са от първия му брак с Диана Дил. Двамата се развеждат през 1951 година, след което Кърк се жени за Ан Байдънс. Двамата имат двама сина – Питър и Ерик, който умира от свръхдоза през 2004 година.

Най-големият син на Кърк – Майкъл – се жени за Катрин Зита-Джоунс през 2000 година. Двамата имат точно 25 години разлика, като са родени на една и съща дата, но в различни години. Те обявяват годежа си през 1990 година, а сватбата им е направена в хотел „Плаза“ в Ню Йорк. Преди събитието да се състои обаче е трябвало Майкъл да се разведе с първата си съпруга – Диандра Лукър.

Майкъл и Катрин, които отбелязаха своята 20-та годишнина миналия месец, имат две деца – син Дилън на 20 години и дъщеря Карис на 17 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари