IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро кадър: Катрин Зита-Джоунс по бельо

12 ноември 2020 10 30

Актрисата сподели снимки от моделските години

БГНЕС

Можете ли да познаете кое е това момиче на снимките? Гримът ѝ може да ви заблуди, че това е известния модел Лесли Хорнби, известна повече с прякора си Туиги, но всъщност става дума за младата Катрин Зита-Джоунс. Наскоро холивудската звезда изненада своите последователи в Instagram, споделяйки ретро кадри.

„Една от любимите ми визии. Обичам, обичам, обичам тази снимка“, написа актрисата към своя колаж в черно и бяло, състоящ се от шест различни кадъра.

На снимките, правени най-вероятно в средата на 80-те, тя е по бельо – черен корсет с чашки.

„Изглеждаш напълно различна, като тотално друга жена!“, „Приличаш на твоята истинска същност с малко грим. Различни и красиви пози“, „За миг си помислих, че това са винтидж снимки на Каролайн Мунро“, коментират под публикацията на Зита-Джоунс.

Някои от верните почитатели на жената на Майкъл Дъглас я помолиха да качи още снимки от младежките ѝ години, когато се е снимала за различни реклами, за да спечели някой долар.

Ако разгледаме профилите на Катрин-Зита Джоунс в социалните мрежи, ще видим, че звездата се е отдала на спомени. Едно от последните ѝ видеа, например, е свързано с мюзикъла  „42nd Street“, в който тя играе през 1987 г. Едва на 17, тя играе главната роля в него, подстригана на черта и бретон.

„Все едно беше вчера“, сподели актрисата, която пробива първо в музикалния театър, после я откриват за киното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари