IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не можем да я познаем: София Вергара с ретро кадър

13 октомври 2020 08 30

Актрисата разгорещи страстите със спомен от моделските години

БГНЕС

Кое е това момиче, позиращо по бански в пясъка? Този въпрос би си задал всеки от нас, ако не знаеше на коя красавица от Холивуд са снимките, които показваме днес. Няма да ви бавим повече и ще споделим, че те бяха пуснати от София Вергара, която тези дни си припомни славните години на модел и времето, в което е позирала без горнище. 

Звездата от сериала „Модерно семейство“ сподели кадри от 90-те. На тях тя рови в пясъка, като е само по бикини. Вглеждайки се в снимките, трудно бихме я познали. Тя е с по-светла коса и руси кичури. 

Вергара, която сега е част от журито на формата „America’s Got Talent“ е закрила бюста си на една от снимките, разгорещила доста от почитателите ѝ в Instagram. 

„Все още изглеждаш по същия начин, но Господ да благослови 90-те“, „Сега си още по-хубава, София. Като хубаво вино“, гласят други коментари. 

Макар и да ѝ се иска снимките да са от миналия уикенд, както пише в профила си, Вергара неведнъж споделя, че не се срамува от това как остарява. 

„Имам лоши колене и много тънки кости. Едвам мога да направя лицеви опори... Иска ми се да бях малко по-атлетична, но когато се родиш с тези гигантски цици... имам ги от 13-годишна... е невъзможно“, споделя тя в свое интервю пред Women’s Health. 

„Аз съм на 48. Дори и да искаш, в този момент от живота си не можеш да бъдеш перфектен“, казва още колумбийската актриса, която мнозина смятат за секссимвол. 

Според София, ако една жена е обсебена от това да изглежда по-млада от възрастта си, тя ще полудее и ще изгуби ценно време. 

Вергара, която е в страхотна форма близо две десетилетия след снимките ѝ по бански, разкрива, че не обича да тренира, но се старае да се храни балансирано и здравословно. Ето защо тя набляга повече на прясно приготвени месо, зеленчуци, както и на сурови плодове. През уикенда пък се глези със сладолед. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари