IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара защити Елън Дедженеръс от нападките

25 август 2020 14 50

Водещата беше обвинена, че се подиграва на актрисата

Снимка: БГНЕС

София Вергара застава на страната на Елън Дедженеръс. 

Водещата се намира в доста неприятна ситуация, след като преди месец стана ясно, че десет бивши служители се оплакват от враждебна работна среда по време на снимките на "Шоуто на Елън". Към групата се присъедини и един настоящ работник, който потвърди трърденията. Обвиненията бяха насочени към трима от главните продуценти на шоуто, като името на Елън не се споменава.

Все пак, водещата излезе с официално съобщение, в което поема цялата вина за случилото се и заяви, че ще се опита да направи всичко възможно тези неприятни ситуации да не се повтарят. Това обаче не беше достатъчно и няколко известни личности нападнаха самата водеща, казвайки че тя също не се държи мило с подчинените си и екранната й персона е само роля. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Обвиненията, насочени към Елън, накараха много звезди, които са близки приятели с нея да излязат в подкрепа на водещата. Всичко започна от съпругата й Порша де Роси, а с официални позиции се появиха и Кейти Пери, Кевин Харт, Аштън Къчър и други. Сега, месец след началото на скандала, още една известна личност се присъединява към отбора на Дедженеръс.

Става въпрос за София Вергара, която коментира клип в социалните мрежи. Във видеото са събрани отделни откъси от предавания, в които Елън коментира английския език на колумбийската актриса. И докато някои зрители побързаха да критикуват водещата за поведението й, то Вергара заяви, че всичко е било в кръга на шегата.

"Просто две комедиантки се подиграват една с друга. Никога не съм била жертва, винаги знаех каква е шегата", пише тя в Туитър. Звездата сподели и клип, в който се вижда как тя и Елън се шегуват една с друга относно няколко реплики, които сценаристите са им написали. "Мисля, че ти дават по-хубавите реплики, защото си по-известна и по-стара от мен. Затова ти дават шанс да четеш първа, просто няма друг начин", казва София през смях.

Засега Елън не е коментирала публично клипа, но Вергара явно казва достатъчно. В момента се води вътрешно разследване, започнато от "Warner Media". В резултат на това, обвинените продуценти бяха освободени от работа. Обвиненията обаче вече бяха взети под внимание от австралийския канал "9", който спира да излъчва шоуто от следващия сезон. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари