IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След скандала: Елън Дедженеръс уволни трима от продуцентите си

18 август 2020 17 20

„Чух, че някои хора мислят, че не съм била мила с тях“, заяви водещата

Снимка: БГНЕС

Елън Дедженеръс се извинява на екипа си, с който прави „Шоуто на Елън Дедженеръс“, след като излязоха обвинения за токсична работна среда на снимачната площадка.

Изявлението на водещата идва само няколко дни след като трима от главните продуценти на предаването – Ед Главин, Кевин Леман и Джонатън Норман, разкриха, че напускат. Обвиненията за създаването на токсична работна среда бяха насочени именно към тях, а това доведе и до вътрешно разследване, направено от компанията майка „WarnerMedia“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EllenDeGeneres (@ellendegeneres575) on

В емоционално видео обръщение към служителите си, направено в понеделник, Елън заявила, че не е перфектна и се опитва да бъде най-добрата версия на себе си и се учи от грешките си. „Чух, че някои хора смятат, че не съм била мила с тях, че съм била нетърпелива и гневна. Извинявам се на всеки, когото съм наранила по какъвто и да е начин“, казва водещата.

Според вътрешен човек, Дедженеръс се е разчувствала и е заявила, че ще направи всичко възможно, за да подобри работната среда. „За Елън е важно нищо от това да не се повтаря“, заяви източникът пред списание People. Според друг човек, Елън вече няма търпение да се срещне очи в очи с екипа си и да ги увери, че всичко започва отначало.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen and Portia Fanpage (@epdegeneresi) on

Главин, Леман и Норман бяха обвинени в създаване на токсична работна среда, тормоз и дори сексуални посегателства. Тримата вече са освободени от шоуто, а Стивън „tWitch“ Бос изпълнява ролята на изпълнителен продуцент. Досега той беше само диджей на шоуто и се грижеше за доброто настроение на публиката. 

Засега Леман и Норман отричат всички твърдения, а Главин не е говорил по темата. В обръщение към екипа си, направено чрез писмо на 30 юли, Елън пише, че е разочарована от случилото се и обвиненията в създаване на токсична работна среда. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen World (@ellend_world) on

Въпреки че нямаше директни обвинения към нея, водещата пое пълна отговорност за проблемите, защото „шоуто носи моето име и аз обещавам, че това няма да се случи отново“. По време на скандала няколко звезди открито защитиха Елън, включително съпругата ѝ Порша де Роси, Кейти Пери и Кевин Харт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари