IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Дедженеръс проговори за скандала със служителите си

14 август 2020 10 50

Тя обеща да осигури по-добра работна среда

Снимка: БГНЕС

Елън Дедженеръс най-накрая коментира обвиненията на бивши служители, че шоуто ѝ е било „токсична“ работна среда. 

Водещата е написала специално писмо до своя екип, в което казва, че е била разочарована от разкритията, които са направени срещу част от подчинените ѝ. „Още в първия ден на шоуто заявих, че то трябва да бъде щастливо място, където никой да не повишава тон и всеки ще бъде третиран с уважение“, пише тя. Елън добавя, че явно нещо се е променило по пътя и тя е съкрушена, че това се случва в нейното предаване.

Звездата се извини на всеки, който се е чувствал зле на работното си място и заяви, че има съвсем различни виждания за шоуто и за отношението между хората. Тя поема пълната отговорност за случващото се зад кулисите, защото „моето име стои върху шоуто и аз съм отговорна за него“. Досега Елън е получила безброй награди, включително 30 „Еми“ и 20 „Изборът на публиката“. 

Дедженеръс заяви, че всички тези постижения не са могли да станат реалност без помощта на екипа и феновете и затова тя ще помогне на вътрешното разследване, започнато от „Warner Bros“. Водещата казва, че е готова да поправи всяка грешка, която бъде намерена след проверката. 

„Обещавам, че ще направя всичко възможно, за да променя нещата“.

Любимото шоу на много американци попадна в неудобна ситуация, когато 10 бивши служители проговориха за токсичната работна среда, в която се е наложило да се трудят. Според тях, трима продуценти са превишили правата си и са се отнасяли изключително лошо с хора, които не харесвали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gary Brünker (@garybrunker1) on

Нито едно от обвиненията не беше насочено пряко към Елън, а продуцентите заявиха, че те са отговорни за много неща на снимачната площадка, които дори не стигат до водещата. Дедженеръс завърши писмото си с извинение и написа, че при други обстоятелства е щяла да се срещне лично с хората, но пандемията пречи на това.

От „Warner Bros“ казват, че ще направят всичко възможно, за да насочат предаването в правилната посока и ще се опитат да предотвратят подобни случаи в бъдеще.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари