IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започна разследване срещу шоуто на Елън Дедженеръс

28 юли 2020 11 00

Засега всичко се провежда без намесата на официалните власти

Снимка: БГНЕС

От компанията „Warner Brothers“ започнаха вътрешно разследване срещу шоуто на Елън Дедженеръс, след като преди няколко дни се появиха оплаквания на бивши служители за лошата работна среда. 

Според „Variery“ и „The Hollywood Reporter“, специално съобщение е било изпратено на всички работещи в предаването, с което се обявява, че започва проверка на ситуацията. От родителската компания ще интервюират бивши и настоящи служители за работната среда и как се чувства всеки човек на снимачната площадка. От изданията допълват, че разговорите ще бъдат провеждани от отдел „Човешки ресурси“ и неизвестна фирма. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Daily Tea With Lou & V (@thedailyteawithlouandv) on

Само преди две седмици в медийното пространство се появиха твърдения от 10 бивши членове на екипа на Елън, които говорят за токсичната обстановка в шоуто. Според хората, които остават анонимни, те са били уволнени, защото са си взимали болнични и са били подложени на тормоз и фаворитизъм. Един от обвинителите дори твърди, че е станал жертва на вербална агресия.

Водещата Елън Дедженеръс никога не е била лично обвинявана, а става въпрос за нейни продуценти, които са превишавали правомощията си. „Мисля, че те просто ѝ казват, че всичко върви нормално и всеки е щастлив. Тя им вярва, но е нейна отговорност да провери сама как стоят нещата в шоуто ѝ“, казва един от бившите служители.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Líder Web (@lider_web) on

След като признанията станаха известни на целия свят, продуцентите Ед Гавин, Мари Конъли и Анди Лейснър казаха пред „E!News“, че ще отделят специално внимание на обвиненията и приемат ситуацията за много сериозна. „Съкрушени сме и съжаляваме, че дори един човек от продукцията е имал негативно преживяване в шоуто“, споделят те.

Засега Елън не е говорила по случая. За определен период от време социалните профили на шоуто бяха забранили коментарите под постовете си. Вече тази функция е достъпна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marisa Cariolo (@cariolisima) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари