IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Меган Маркъл разказа в съда защо е публикувал личното ѝ писмо

24 януари 2021 10 30

„Това означаваше края на връзката, а не помирение“, обясни той

Снимка: БГНЕС

Продължава борбата на Меган Маркъл с определени медии. Херцогинята на Съсекс съди британски таблоид за публикуване на лично писмо до баща ѝ, което тя изпрати през лятото на 2018 г. след поредица от шумни семейни скандали.

Томас Маркъл се появи в лондонски съд чрез видеовръзка и обясни какво го е подтикнало да предаде фрагменти от съобщението на пресата. Той не публикувал цялото писмо, защото „Мег би изглеждала ужасно“, но и той не можел да го запази в тайна.

Томас беше сигурен, че никой няма да му повярва. Господин Маркъл призна, че иска да се противопостави на анонимно разпространяваните от приятелите на дъщеря му „лъжи“. Той беше „шокиран“ от статия в списание People, която „го омърси, като показа, че е нечестен, безразличен, безсърдечен, търси внимание вместо да е лоялен към своята дъщеря.“

Бащата на херцогинята прие това като лична атака и реши да се защити. Той нарече „фалшиви“ твърденията на близките на херцогинята, че Меган иска да възстанови отношенията си с него.

„Това писмо не беше стъпка към помирение. Това беше критика, отправена към мен. Тя не написа, че ме обича. Дори не попита как се справям. Не изрази загриженост за инфаркта ми, не зададе въпроси за здравето ми. Всъщност това означаваше края на връзката, а не помирение“, добави Томас.

Меган не коментира думите на баща си, но адвокатите ѝ помолиха съдията да уреди производството предсрочно. Адвокатите на херцогинята се опасяват, че по време на изслушването тя може да се обърне срещу баща си. Освен това те са уверени, че победата ще бъде тяхна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари