IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл отново предизвика гнева на Елизабет Втора и обиди принц Чарлз

5 януари 2021 10 40

Херцогинята на Съсекс отдаде почит само на майките, а пренебрегна бащите

Снимка: БГНЕС

Колкото и да се стараят, често почти всяка стъпка на херцозите на Съсекс предизвиква негативни коментари. Ето че принц Хари и Меган Маркъл пуснаха нов уебсайт за своята организация с нестопанска цел Archewell. Главната страница на ресурса съдържа новогодишното обръщение на херцога и херцогинята на Съсекс към феновете по целия свят. Текстът е придружен от две архивни снимки: едната е на Меган Маркъл като дете с майка си Дория Рагланд, а другата – младата принцеса Даяна с Хари на раменете. Дотук нищо сериозно, но актът бе приет твърде негативно от фенове на кралското семейство.

Много от онези, които следят живота на членове на кралското семейство, бяха възмутени, че това послание не съдържа и дума за бащите. Липсата на моментна снимка на Томас Маркъл все още може да се отдаде на обтегнатите му отношения с дъщеря му. Но игнорирането на личността на принц Чарлз поражда много въпроси.

В крайна сметка именно той доведе Меган до олтара, замествайки собствения ѝ баща и спонсорираше много от разходите на снаха си.
В първите редове от обръщението на херцозите на Съсекс се казва: „Аз съм син на майка си. И аз съм майка на нашия син. Заедно ви довеждаме Archewell.“ Наличието на снимка на покойната принцеса на Уелс предизвика вълна от възмущение сред феновете на британските монарси.

„Те отново извадиха Даяна от гроба“, се казва в един от коментарите, който ясно намеква за безкрайни спекулации относно доброто име на покойната съпруга на принц Чарлз.

Според запознати в чуждестранни медии членовете на кралското семейство се дразнят от постъпката на принц Хари и Меган Маркъл. И това на практика стопява шансовете за връщане на херцога и херцогинята на Съсекс в кралското семейство.

През март миналата година двойката успя да убеди Елизабет II да удължи с 12 месеца изпитателния срок на „Мегзит“, но осведомени източници твърдят, че Хари и Меган вече нямат голяма надежда да се върнат в лоното на семейството.

Източник добави за Express, че поредицата от доходоносни бизнес сделки, сключени от херцозите на Съсекс, са гвоздеят в ковчега за всяко възможно връщане в Бъкингамския дворец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари