IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За какво съжалява Кейт Мидълтън след годежа с принц Уилям?

22 януари 2021 17 40

Разказва кралски биограф

Снимка: БГНЕС

Експертът по кралското семейство Кейти Никол, която стана автор на биографията „Кейт: бъдещата кралица“, сподели неизвестни досега подробности от личния живот на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Тя припомни, че годежът им през 2010 г. е засенчен от едно трагично обстоятелство.

Херцогът на Кеймбридж направи предложение за брак на любимата си на 20 октомври 2010 г., когато бяха заедно в Кения. Въпреки това Кейт Мидълтън, която се съгласи, реши да запази новината и да оповести предстоящата сватба на близките си малко по-късно. И сега херцогинята на Кеймбридж се упреква за това решение.

Работата е там, че на 3 ноември 2010 г., на 90-годишна възраст, почина един от най-скъпите близки на Кейт – дядо ѝ Питър. Той почина само ден преди Мидълтън да зарадва близките си с новината за годежа. Разбира се, дядото беше наясно с връзката между любимата си внучка и принц Уилям и щеше да се радва да научи за брака им.

„Кейт беше много разстроена. Тя пропусна шанса да разкаже на дядо си за предстоящата сватба, а това означаваше толкова много за него“, коментира Кейти Никол.

В резултат на това семейството на Мидълтън разбра за годежа на Кейт и Уилям едва на 16 ноември, а няколко часа по-късно тази новина вече беше обсъдена от целия свят след официалното съобщение на Бъкингамския дворец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари