IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марта Стюарт взриви интернет с нова визия

26 януари 2021 10 50

Снимката ѝ събра хиляди харесвания и коментари

Снимка: БГНЕС

Още веднъж Марта Стюарт показва, че възрастта няма значение, когато искаш да изглеждаш добре. Тя се появи в социалните мрежи с нова визия, която я направи централна тема навсякъде по света. 79-годишната легенда публикува, след което изтри, първата си секси снимка за 2021 година. Благодарение на бързата реакция на някои потребители обаче кадърът завинаги ще остане в социалните мрежи.

На снимката Стюарт позира с опушена очна линия, показвайки русите си коси и перфектния си грим. Тя благодари на своята гримьорка Никол Дейзи Тое за визията, като заяви, че всичко е направено заради фотосесия. Каква точно ще бъде тя все още не е ясно, но това не попречи на феновете на Марта да я възвеличаят като кралицата на красотата.

В социалната мрежа Туитър потребители се надпреварваха да изразят своето възхищение от 79-годишната звезда, заявявайки, че това е примерът, който всички дами над 50 трябва да следват. „Новата ера на Марта...“, „Искам да имам енергията на Марта Стюарт“, „Марта Стюарт просто иска да покаже на младите как се прави“ са само част от изреченията, с които хората описват новите снимки на Стюарт.

През лятото на 2020 година звездата отново успя да взриви социалните мрежи, като отново го направи несъзнателно. Тя публикува снимка от басейна си и веднага се превърна в тема номер едно. Стюарт заяви пред Entertainment Tonight, че не е искала да постига този ефект, като фотосът е бил направен съвсем случайно.

„Предната ми камера беше включена и се харесах. Слънцето светеше в лицето ми. Помислих си, че изглеждам красиво и затова се снимах“, казва тя в интервю. Добавя, че никога не е искала да я сравняват със секси мамче, но не може да спре въображението на потребителите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари