IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян – готова да раздели имуществото с Кание Уест

29 януари 2021 17 40

Сестра ѝ Кортни е нейна подкрепа

Снимка: БГНЕС

Слуховете за раздялата на Ким Кардашян и Кание Уест се потвърдиха в началото на януари, въпреки че двамата започнаха да говорят за проблеми във връзката си още през лятото. Тогава напрежението между 40-годишната риалити звезда и 43-годишния рапър се увеличи до краен предел на фона на президентската надпревара на изпълнителя и публичните му разкрития, че е мислил за раздяла с Ким, както и че е могло първата им дъщеря да не се появи на бял свят заради аборт. Това преля чашата за съпругата му.

„Кардашян се обърна към финансовите си консултанти за помощ, за да разработи план за развод“, каза близък до звездата пред UsWeekly. – Ким е подготвил всички финансови активи и имущество за да има изгодна сделка за всички. Приятели мислеха, че ще подаде молба за развод през септември, но тя реши да изчака. Това не означава, че всичко вече е направено зад кулисите.“

По-рано стана известно, че Ким и Кание спряха да посещават семейната консултация, тъй като тя не можа да спаси брака им. Знаменитостите отглеждат четири деца. Феновете на Кардашиан и Уест се надяват, че няма да влязат във война заради попечителството над децата, както правят Брад Пит и Анджелина Джоли.

Също така феновете на риалити шоуто „Семейство Кардашян“ все още си спомнят скандалната битка между Ким и Кортни, която шокира мрежата през февруари миналата година. Сестрите се бяха карали и преди, но такава ситуация все още не бе възниквала между тях. По време на пандемията знаменитостите се сближиха и оставиха всички кавги в миналото. Източници, близки до знаменитостите споделят пред HollywoodLife, че Кортни силно подкрепя Ким след раздялата ѝ с Кание Уест и се грижи за племенниците си с удоволствие – „по всяко време на денонощието“.

Сега рапърът живее в семейно ранчо в Уайоминг, а основателката на KKW Beauty живее с децата си в имение в Лос Анджелис.

Източници посочват, че Клои Кардашян, Кайли и Кендъл Дженър се грижат за по-голямата си сестра, но те често са извън града, затова Кортни е поела основната подкрепа на Ким. Тя от своя страна „прави всичко възможно да изглежда така, сякаш всичко е наред и се справя с всичко перфектно“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари