IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След новината за развод: Ким Кардашян се хвали с тялото си и забогатява с 200 милиона

7 януари 2021 17 50

Риалити звездата позира по бельо

Снимка: БГНЕС

Вчера феновете бяха шокирани от новината, че Ким Кардашян и Кание Уест ще се развеждат. Слухове за разрив в отношенията им имаше от дълго време, но всички смятаха, че това е труден период, през който звездите ще успеят да преминат. Други пък говореха, че Ким и Кание правят драмата умишлено, за да привлекат повече зрители към семейното шоу „Keeping up with the Kardashians“.

И двете страни се оказаха в грешка, като източник съобщава, че риалити звездата съвсем скоро ще подаде молба за развод, а съпрузите вече са започнали да поделят общото имущество и говорят за попечителство над децата. Ким и Кание имат четирима наследници – Норт, Сейт, Чикаго и Псалм. Според близък до двойката, рапърът е тъжен, но от дълго време е знаел за намеренията на съпругата си.

И докато Кание се опитва да се съвземе, то Ким показва, че по никакъв начин настроението ѝ не е повлияно от ситуацията. Тя публикува снимка, на която позира само по бельо от своята марка. Звездата е заложила на цвят бордо като се е облякла в бюстие и бикини с висока талия. Косата ѝ е направена на дълга плитка, която е пусната върху едното рамо. Маникюрът на Кардашян също привлече вниманието, като дългите ѝ нокти бяха лакирани в неутрални нюанси.

Моделът бельо е от новата линия Body Basics, която е част от компанията Skims. Кардашян бързо успя да се наложи на пазара със своята колекция, като много звезди започнаха да залагат на нея. Освен сестрите ѝ, за които това е почти като задължение, Хейли Бийбър, Елса Хоск, Ашли Греъм, София Ричи и много други са позирали в бельо от Skims и са говорили положително за марката.

Причината, поради която Ким позира пред огледалото, а не се самосъжалява, може би се крие във факта, че преди няколко дни тя стана по-богата с 200 млн. долара. Звездата успя да сключи сделка, в която продаде 20% от козметичната си линия за умопомрачителната сума. Купувачът е Coty, като Ким заяви, че се радва, че ще работи с компанията и това ще ѝ позволи да развие още повече бизнеса си.

Феновете на семейство Кардашян-Дженър може би познават името Coty, тъй като преди няколко месеца Кайли Дженър също сключи сделка с компанията. Тогава тя продаде 51% от своята Kylie Cosmetics за 600 млн. долара. За разлика от Кайли, Ким все още остава начело на своята козметична компания.

„Ким е истинска съвременна модна икона. Тя е визионер, бизнесмен, майка, филантроп и чрез социалните мрежи успя да се свърже с милиони хора по света. Това влияние, комбинирано с известността на Coty и професионализъм, ще ни помогнат да развием пълния потенциал на нейната компания“, казва изпълнителният директор Питър Харф.

Според Coty, сделката трябва да бъде окончателно приключена през лятото на 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

ГРАД КОЗЛОДУЙ ( преди 3 години )
ЖЕНИТЕ са като горски ЦВЕТЯ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар