IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антъни Хопкинс се ваксинира срещу коронавирус

1 февруари 2021 14 50

„Светлина в края на тунела“, написа актьорът

Снимка: БГНЕС

Антъни Хопкинс е благодарен, че вече е получил първата си ваксина срещу коронавирус.

Носителят на „Оскар“, който отпразнува 83-ия си рожден ден миналия месец, сподели видео в социалните мрежи, на което се вижда как се ваксинира с първата доза. В клипа Хопкинс носи предпазна маска и шлем, като инжекцията му се поставя докато той е в колата си.

„Благодаря ви!. Светлина в края на тунела“, написа звездата и добави, че цяла година е бил под карантина, която сам си е наложил. Той изказа благодарности на д-р Мария Очоа, която го ваксинира в медицинския център CHA Hollywood. Докато си стоеше у дома цяла година, Хопкинс се опитваше да си намира всякакви занимания в социалните мрежи. Той дори се присъедини към платформата TikTok и споделяше няколко интересни видеа с любимата си котка Нибло.

„Нибло се грижи да съм здрав и настоява да го забавлявам през цялото време... котки“, пише под една публикация Антъни. На нея актьорът седи на пианото, а домашният любимец се е сгушил в скута му. В друго видео пък звездата пожелава на последователите си „прекрасен ден“ от негово и от името на котката, която се появява за малко, скачайки извън екрана.

„Това е моят приятел Нибло, казвайки добро утро на всички – о, стана му скучно!“, шегува се Хопкинс. Говорейки пред списание People за социалните си профили, той казва, че ги е направил за забавление. „Хората явно харесват странното ми чувство за хумор. Защото това е единственото, което можем да направим – да се опитаме да се посмеем. Да се опитаме да повдигнем духа си“, споделя той пред изданието.

Добавя, че се опитва да комуникира с хората, за да им напомня да се радват на моментите и да се смеят по-често. „Моят живот е благословен, но има хора, които страдат и изпитват болка, които са самотни. Иска ми се да направя повече, но давам всичко от себе си. Това е целта ми в социалните мрежи, просто да им кажа здравейте“, казва Хопкинс.

Антъни Хопкинс е поредната холивудска звезда, която се ваксинира срещу коронавируса. Преди него през тази процедура преминаха Арнолд Шварценегер и Марта Стюарт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари