IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Напълно гола – Ейми Шумър показа белега си след секцио

2 февруари 2021 10 30

Комедиантката се пошегува с Бърни Сандърс

БГНЕС

Ейми Шумър за пореден път доказа, че не се срамува от тялото си след раждането. Близо година и половина след като се появи сина ѝ Джийн, актрисата показа белега от цезаровото сечение, при това без никакви притеснения. Звездата от „Диагноза: Секси!“ не пропусна да се пошегува на свой гръб, като сподели селфи в Instagram, на което е напълно гола.

„Чувствам, че моят белег изглежда сладко днес“, написа тя към кадъра, на който е без дрехи в банята.

Вместо да се подразнят на Шумър, нейните последователки я поздравиха за това, че публикацията ѝ излъчва увереност.

„Почувствах се така, сякаш и аз съм готина днес. Какво съвпадение!“, „Ейми, невероятна си!! Благодаря ти, че си толкова истинска! Всички можем да се гордеем с телата си!“, пишат те под снимката.

Още преди да роди, Шумър често говори за излишните килограми в свои интервюта и не се срамува да ги показва. Дори се снима гола в няколко филма. След като даде живот на сина си през 2019 г., комедиантката замени роклите и високите токчета с удобни дрехи и показа в социалните мрежи как изпомпва кърмата си.

Два дни след като Джо Байдън положи клетва и влезе в Белия дом, актрисата пусна поредния забавен колаж със себе си. На него тя е в родилната зала и току-що ѝ подават сина ѝ. А насреща стои Бърни Сандърс с неговите плетени ръкавици, който стана най-одумваният гост на церемонията.

Шумър посочва с усмивка, че сенаторът винаги е бил до нея и бебето.

Миналата година Ейми и съпругът ѝ Крис Фишър обявиха, че няма да правят повече опити за второ дете. След документалната поредица, която заснеха по време на бременността на звездата, тя направи няколко опита за инвитро, но накрая обяви, че се отказва, защото процедурите са твърде изтощаващи за нея. Все пак тя не изключва възможността да има второ дете чрез сурогатна майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари