IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовният живот на един секссимвол: Памела Андерсън и мъжете ѝ

3 февруари 2021 18 00

От Томи Лий до Дан Хейхърст: Пам очевидно не е жена за един мъж

БГНЕС

Памела Андерсън наскоро изненада света, като се омъжи тайно за Дан Хейхърст – неин приятел от детството и настоящ бодигард. 53-годишната Памела Андерсън отново е омъжена жена! Звездата от хитовия сериал на 90-те „Спасители на плажа“ каза „Да“ на своя бодигард Дан Хейхърст на остров Ванкувър, Канада. Памела и новият ѝ съпруг споделиха със света зашеметяващи снимки от сватбената си церемония, направени в канадския дом на Пам, както и сред прекрасната горска природа в околностите на имението ѝ.

Но на Пам разходката до олтара изобщо не ѝ е чужда. Все пак тя се е омъжвала цели пет пъти!

Вижте кои са всичките мъже, които са владели сърцето на една от най-култовите блондинки в шоубизнеса и съответно всичките ѝ петима съпрузи:

Още от първия ѝ брак с рокаджията Томи Лий, любовният живот на канадската звезда е тема на обществен интерес.

Томи Лий и Памела Андерсън определено бяха синоним за скандална връзка и вихрен романс. Двамата се запознават в навечерието на Нова година 1995, като тогавашната звезда на Playboy и членът на групата Motley Crue излизат на първата си среща около два месеца по-късно. Само четири дни след това те сключват брак (на 19 февруари 1995 г.) на романтична церемония в Канкун, Мексико! Интересното в случая е, че малко преди да се врече във вечна вярност на Пам, Томи всъщност е бил сгоден за модела Боби Браун.

По това време Памела вече има зад гърба си множество успешни корици на Playboy. От брака си Томи и Памела се сдобиват с двама сина – Брандън Томас Лий, сега 24-годишен и Дилън Джагър Лий, сега 23-годишен. През 1997 г. Томи и Пам предизвикаха истински скандал за онова време, след като домашното им порно беше откраднато от техния електротехник Ранд Готие. Двамата се опитаха да спрат тиража му със съдебно дело, но в крайна сметка видеото беше продадено и стана достояние на всички фенове на двойката.

За съжаление, след поредица от жестоки раздори между съпрузите Пам подаде молба за развод през 1998 г. Същата година Томи беше осъден за домашно насилие за това, че е изритал Пам, докато тя е била бременна с Дилън, заради което прекара шест месеца в затвора в окръг Лос Анджелис, отслужи 200 часа общественополезен труд и плати парична сума на приют за жени.

Tommy Lee

Снимка: БГНЕС

След значимата си връзка с Томи, Памела излизаше с модела Маркус Шенкенберг. Двамата се срещат в Европа, след като Маркус спасява птица пред очите на блондинката. (Памела е известна като любителка на животните). Двамата се сгодяват през 2000 г., но връзката им остава далеч от очите на обществеността и така и не се знае причината за раздялата им през следващата година.

Markys

Снимка: БГНЕС

Година по-късно пищната блондинка се озова в друга шумна връзка с рок звезда. Пам започва да излиза с Кид Рок през 2001 г. и се сгодява за него през 2002 г. Двамата обаче се разделят, за да се съберат и оженят четири години по-късно в Сен Тропе, Франция. На незабравимата церемония през 2006 Памела носи емблематични бели бикини и моряшка шапка, а Кид (роден Робърт Джеймс Ричи) се появява без риза. За съжаление Памела прави спонтанен аборт по-късно същата година, а след това подава и молба за развод.

Kid Rock

Снимка: БГНЕС

По-късно Кид признава, че не съжалява за връзката им. „Влюбих се. Беше страхотно нещо. Бях истински влюбен идиот “, казва той в интервю за The Today Show през 2007 г.

Професионалният покер играч Рик Саломон и Памела Андерсън имат сложна любовна история, която включва два брака. След като двамата са приятели от години, връзката им се превръща в романтична и двамата се женят за първи път през октомври 2007 г. в Лас Вегас, Невада. Само след два месеца бракът им е анулиран, но те се събират години по-късно през 2013 г. Вторият им брак продължава само 6 месеца и те отново се разделят през юли 2014 г.

По време на връзката си с френската футболна звезда Адил Рами, Памела се държеше доста различно. Блондинката напусна обичайния си дом в Малибу, за да заживее с Адил в Марсилия (между 2017 и 2019 г.). След раздялата им тя разказа в Instagram, че той е живял „двойствен живот“ и че през цялото време ѝ е изневерявал с майката на децата си, с която уж бил разделен.

Adil

Снимка: БГНЕС

След като се раздели с гаджето си Адил Рами, Памела отново шокира феновете си, като се омъжи за дългогодишния си приятел Джон Питърс през януари 2020 г. „В нея има много повече, отколкото изглежда на пръв поглед“, каза Джон за THR, когато обясняваше за връзката им и за новите им брачни отношения. „Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера, но – от 35 години исках само Памела. Тя ме вдъхновява. Аз я защитавам и се отнасям с нея по начина, по който тя заслужава“, добави 75-годишният младоженец. Двамата се разделиха няколко дни след сватбата си.

Памела със сигурност си има типаж, когато става въпрос за мъже! Преди да срещне Джон, тя излиза известно време с Брет Майкълс от групата Poison’s, (между 1993 и 1994 г.). Въпреки че връзката им е краткотрайна, Памела е снимала секс лента и с Брет, която по-късно беше разпространена онлайн. Андерсън сподели в интервю с Хауърд Стърн през 2004 г., че желанието ѝ за моногамия е било причина за раздялата ѝ с Брет, който от своя страна е бил голям женкар. Той пък е описвал връзката им в интервюта като „много забавна“ и „много сексуална“.

Любов най-после! Памела се омъжи за Дан Хейхърст, строител от Ванкувър през януари 2021 г. „Аз се намирам точно там, където искам да бъда, в обятията на човек, който наистина ме обича“, каза тя пред Daily Mail. „Тази една година заедно с Дан ги имам за седем – като кучешки години“, добави тя, разкривайки, че е срещнала Дан в началото на пандемията, когато се е върнала в родната си Канада. Памела носи винтидж рокля с воал и корсет. Ден след като последната сватба на Пам става обществено достояние се появи жена, която твърди, че е живяла на семейни начала с Дан и че Памела всъщност е разбила семейството им, описвайки я като крадла на чужди мъже.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари