IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг и Пол Соломонс са сгодени

5 февруари 2021 14 50

Певицата още вярва в любовта

БГНЕС

Кайли Миноуг и приятелят ѝ Пол Соломонс са сгодени. Щастливата новина издаде актрисата Били Пайпър, която в интервю за ELLE спомена думата „годеник“, говорейки за 46-годишния мъж.

52-годишната певица, която излиза с творческия директор на британското издание на GQ от 2018 г., още вярва в любовта и е готова да мине под венчило.

По-късно мащехата на бъдещия младоженец – Глория Соломонс, потвърди пред Daily Mail, че доведеният ѝ син е предложил брак на русокосата изпълнителка.

„Кайли е много сладка, изключително се радвам, че се сгодиха. Но за съжаление не мога да споделя подробности, защото бях помолена да не го правя“, казва тя, молейки да не ѝ задават повече въпроси.

До момента нито Кайли, нито годеникът ѝ са коментирали това, че скоро ще чуят сватбени камбани.

През 2016 г. певицата бе сгодена за актьора Джошуа Сас, но противоречия във връзката я накараха да не сключи брак с него. Тя дори му върна пръстена след съмнения за изневяра с колежката му Марта Милънс.

„Срещнах мъж, с когото се чувствам добре. Щастлива съм. Той е вдъхновяващ, забавен и талантлив“, сподели по-късно Миноуг.

Миналата година Кайли изненада феновете си, завръщайки се с нов албум, който пусна в началото на ноември. Disco, както го нарече тя, е номер 15 в колекцията ѝ. След това тя стана рекламно лице на марката Marc Jacobs и показа, че дори и след 50 все още има чар за камерите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари