IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек за снимките в оскъдно облекло: „Те са символ на свободата“

8 февруари 2021 11 00

Актрисата споделя за фотосите

Снимка: БГНЕС

Американската актриса Салма Хайек обясни необходимостта от публикуването на нейни снимки в оскъдно облекло в социалните мрежи. Тя даде интервю за Entertainment Tonight по тази тема.

През изминалата година, докато бе на почивка, 54-годишната звезда редовно позира за Instagram, вдъхновявайки феновете си със своята привлекателна форма.

Хайек отбеляза пред изданието, че за да постигне перфектното тяло, трябвало да тренира усилено във фитнеса, така че снимките са се превърнали в символ на свободата за нея. „Радвам се, че направих толкова много снимки. И не се срамувах от тях, защото бях на почивка“, каза тя.

Когато актрисата се завърнала от почивка, поради пандемията на коронавируса, навсякъде била въведена карантина. Тя призна, че след няколко месеца отново е напълняла, но продължила да публикува снимки от плажа.

„Запазих всички снимки, защото сега изглеждам различно. Знам, че последователите вече са уморени от тях, така че ще им дам почивка, реши Хайек. – Хората мислят, че нося бански всеки ден, но не, всички снимки са направени на едно и също място.“

Например през януари Салма Хайек сподели снимка, на която е уловена в едноцветен червен бански и слънчеви очила. Тя позира в мрежест хамак, окачен над водата. Известно е, че през 2020 г. актрисата почива в хотел на Малдивите.

В момента актрисата не работи заради пандемията и филмовите проекти с нейно участие са отложени. Тя участва в продукция на Марвел „Вечните“ в компанията на Анджелина Джоли, Ричард Мадън и Джоу Сноу. Актрисата уверява феновете, че чакането ще си струва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари