IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дита фон Тийз проговори дали Мерилин Менсън я е насилвал

13 февруари 2021 18 00

„Оставих го заради изневяра и наркотици“, обясни тя

Снимка: БГНЕС

Мерилин Менсън може да си навлече куп неприятности след като в началото на миналата седмица неговата бивша половинка, актрисата Евън Рейчъл Ууд, откровено разказа през какво е трябвало да премине по време на романа с рок изпълнителя.

Макар и рокаджията веднага да отрече твърденията ѝ, други жени също разказаха за лошото поведение на Мерилин Менсън. Роуз Макгаун, която се среща с музиканта преди много години, също се изказа в тяхна подкрепа.

Не закъсня и реакцията на Дита фон Тийз, която му бе и съпруга. „Бих искала да се обърна към онези, които са загрижени за моето благосъстояние. Оценявам вашата доброта. Моля, имайте предвид, че публикуваните подробности не съвпадат с личния ми опит през седемте години на връзката ни, – написа звездата в Instagram. – И ако го бе направил, нямаше да се омъжа за него през декември 2005 г. Оставих го 12 месеца по-късно заради изневяра и проблеми с наркотиците.“

„Няма място за какъвто и да е вид насилие във всяка връзка“, добави Фон Тийз. „Призовавам хората, изправени пред насилие, да предприемат действия за лечение и да ви пожелая сила, с която да осъзнаете напълно себе си. Това е единственото ми изявление по тази тема“, коментира звездата.

Подобни твърдения за насилие може да разрушат кариерата на рокаджията. Не е тайна, че в момента доста звезди, получили подобни обвинения, имат огромни проблеми с кариерата си. Сред тях е и Джони Деп, който се раздели с доста роли в киното, заради злополучния си брак с Амбър Хърд. Звездата от „Карибски пирати“ отрича обвиненията, но засега професионалните му проблеми остават нерешени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари