IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман и Кийт Ърбан – любов, напук на всичко

10 февруари 2021 18 00

Изпълнителят поздрави съпругата си за номинациите ѝ

Снимка: БГНЕС

Кийт Ърбан винаги ще бъде най-големият фен на Никол Кидман.

След като актрисата получи номинации за „Златен глобус“ и „Наградата на гилдията на актьорите“, съпругът ѝ искаше да покаже на целия свят колко се гордее с нея. Кидман попадна в категорията за най-добра актриса в минисериал за ролята си в The Undoing на HBO. Там тя си партнира с Хю Грант, който е обвинен в убийството на жена. През целия сериал Никол се опитва да докаже невинността му и да разбере кой е истинският убиец.

„Честито за номинациите ти за „Златен глобус“ и Гилдията на актьорите, получени заради твоето невероятно представяне в The Undoing“, написа Ърбан в социалните мрежи. Това е 17-а номинация за Кидман, която има и 5 награди „Златен глобус“, както и 12 номинации за SAG, от които обаче е спечелила само една. Това се случва през 2018 година, когато успява да получи наградата за ролята си на Селест Райт в минисериала „Големите малки лъжи“.

Разбира се, Кийт Ърбан също може да се похвали със завидна колекция от награди. Той е носител на „Грами“, „Американски музикални награди“ и 13 „Кънтри музикални награди“. И независимо колко заети са, Никол и Кийт винаги успяват да подкрепят любимия си в най-важните му дни. Двамата често присъстват на концерти или филмови премиери заедно, където показват, че сродните души наистина съществуват. Освен това, те се грижат по невероятен начин за двете си деца – 12-годишната Съндей и 10-годишната Фейт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Urban (@keithurban)

„Имаме си система, която държи семейството ни цяло. Когато Кейт не е на турне, е много по-лесно“, казва Кидман пред списание WSJ. Допълва, че когато съпругът ѝ е извън страната, тя не приема толкова много филмови или телевизионни проекти, за да бъде вкъщи до децата. Ако някога графиците им станат твърде натоварени, те веднага ги променят и се фокусират върху семейството си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари