IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Брейди в сладката прегръдка на Жизел след седмата си титла Супербоул

8 февруари 2021 14 40

Супермоделът е фен номер едно на знаменития куотърбек

БГНЕС

Том Брейди получи сладка прегръдка и целувка от съпругата си Жизел Бюндхен, след като написа история и спечели NFL Super Bowl (Супербоул – финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ) за седми път в кариерата си.

Отборът на куотърбека Брейди („Тампа Бей Буканиърс“) спечели мача срещу тима на Канзас Сити. Денят, в който се провежда Супербоул е нещо като национален празник в САЩ и едно от най-гледаните телевизионни предавания. В световен мащаб това е второто най-гледано спортно събитие, като отстъпва единствено на финала на Шампионската лига.

Tom Brady
Тази година за шоуто се погрижи рапъра The Weekend, а в публиката, въпреки пандемията, бяха много звезди като актрисата Ребъл Уилсън, Джей Ло и Алекс Родригес, Уини Харлоу, Сиара и др.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

След като Том Брейди спечели седмия си трофей, бразилският супермодел Жизел показа, че е най-заклетия фен на мъжа си. Бюндхен винаги е на мачовете на Том, като този път го поздрави с групова семейна прегръдка.

Жизел не би могла да бъде по-горда от Том Брейди, след неговия триумф и полудяла от щастие празнуваше заедно с тълпата от фенове. Заедно с нея бяха и трите деца на Брейди – Джон (13), Бенджамин (11) и Вивиан (8).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Това беше първият сезон на Том с този отбор (който не е печелил купата от 2003 година), след като той игра за Patriots в продължение на 19 години. Както се вижда Брейди доказа, че все още има какво да даде на този спорт и че въпреки че е на 43 години може да бъде шампион на Супербоул. В САЩ вече са готови да го обявят за атлет номер 1 на всички времена.

Жизел и Том са заедно от 2006 г., като станаха гаджета само няколко седмици след като неговата бивша приятелка, актрисата Бриджит Мойнахан, разкри, че е бременна с първия му син. Въпреки трудните обстоятелства връзката на Том и Жизел продължи. Двамата сключиха брак през 2009 г. и се сдобиха с още две деца, като Жизел е грижовна мащеха и на първия му син.

Жизел се появи на Супербоул, облечена в блуза TB12 / Buccaneers, и публикува различни видеоклипове, на които се радва на играта на своя мъж. Сред топспортистите, които поздравиха Брейди за огромния му успех бяха Люис Хамилтън, Дейвид Бекъм, Роджър Федерер и Неймар Джуниър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари