IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралско бебе: Принцеса Юджини роди първото си дете

10 февруари 2021 14 40

Тя сподели снимка в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Принцеса Юджини официално е майка!

Дъщерята на Сара Фъргюсън и принц Андрю роди първото си дете, син, от съпруга си Джак Бруксбанк. Новината беше официално съобщена от Бъкингамския дворец, като щастливото събитие се е случило на 9 февруари в болница „Портланд“. Джак Брускбанк е присъствал на раждането, а бебето тежи 3,600 кг.

„Кралицата, херцогът на Единбург, херцогът на Йорк, Сара, херцогинята на Йорк и г-н и г-жа Джордж Брусбанк вече са информирани и са изключително щастливи от новината“, се казва още в официалното съобщение. Бебето е първо за принцеса Юджини и Джак Бруксбанк, първо внуче за Сара и принц Андрю, но пък девето за кралица Елизабет II и принц Филип. Говорител на Бъкингамския дворец уверява, че майката и бебето са добре.

Принцеса Юджини вече сподели и първа снимка на бебето. В Instagram тя публикува ръчичката му, като добави само няколко сини сърца. 30-годишната братовчедка на принц Хари и принц Уилям обяви, че е бременна през септември 2020 година със снимка на бебешки обувки. „Джак и аз сме развълнувани за новата 2021 година“, написа тогава тя.

Принцесата и Джак се венчаха преди две години в катедралата „Свети Георги“ в замъка Уиндзор. През октомври внучката на кралицата отбеляза годишнина от щастливото събитие, като сподели снимка в социалните мрежи. „Най-хубавите ми две години като твоя съпруга и общо 10 като твой партньор“, написа Юджини.

Според списание People, принц Хари и Меган Маркъл са поздравили принцеса Юджини за бебето. Болница „Портланд“ се намира в Лондон и е мястото, в което тя и сестра ѝ Беатрис са родени. Меган Маркъл също роди в лечебното заведение преди две години.

Засега името на сина на Юджини и Джак не е известно, като това позволява на феновете да залагат и да споделят своите предположения. Най-голям процент събира Артър, което е доста популярно в кралския двор. Това е второто име на принц Луи, принц Уилям и принц Чарлз. След него се нарежда Джеймс, Фредерик, Едуард и Албърт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари