IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на кралица Елизабет привлече внимание с разхвърлян дом

12 февруари 2021 10 40

Какво не е наред с къщата на принцеса Ан?

Снимка: БГНЕС

Миналия уикенд единствената дъщеря на Елизабет II и принц Филип показа как изглежда нейната провинциална резиденция в Гаткомб Парк отвътре и мнозина бяха обезсърчени от видяното. На снимката, публикувана в официалния Instagram на кралското семейство, принцеса Ан и съпругът ѝ, вицеадмирал Тимъти Лорънс, гледат Купата на Калкута (мач по ръгби между Англия и Шотландия) в хола си.

Вниманието на последователите на кралското семейство беше привлечено от интериорната декорация на стаята. Мнозина не очакваха, че тя ще бъде толкова „затрупана“. На рафтовете има много сувенири и дрехи, книги на пода и масички за кафе, а на дивана е някаква бъркотия. Стаята не отговаря на добре дефинирания интериор на принц Уилям и Кейт Мидълтън, където дори снимките са внимателно подбрани.

Въпреки това много от феновете на Ан застанаха на нейна страна и я похвалиха за смелостта да покаже всичко, както е. Мненията бяха разделени. От „Приятно е да се види, че холът им е също толкова затрупан от неща, колкото на обикновените хора, а може би дори повече!“, и „Чувствам се като у дома си. Харесвам купища книги – много уютни“ до – „ Почувствах се малко клаустрофобично, гледайки всичко в хола им!“ и „ Мислех, че са ограбени“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Как може да коментират на хората къщите .Прележна къща за двама къде е разхвърлена къща нормална даже е скромна англичаните обичат старинни работи а не като наште златисти бронзови версаче
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар