IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мислят ли сериозно принц Уилям и Кейт Мидълтън за четвъртото дете?

15 февруари 2021 14 40

А какво смята кралицата Елизабет Втора по въпроса...

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж отглеждат трима наследници – 7-годишния Джордж, 5-годишната Шарлот и 2-годишния Луи. Според запознати от Us Weekly 39-годишната Кейт Мидълтън и 38-годишният принц Уилям няма да спрат дотук и вече мислят за следващото попълнение в семейството.

„Плановете на Кейт винаги са включвали отглеждането на четири деца. Тя отхвърли идеята, когато коронавирусът избухна, но сега в края на тунела има светлина благодарение на ваксината, а през април Джордж и Шарлот трябва да се върнат в училището си. Тя е готова да опита отново“, каза източникът.
Отбелязва се, че Кейт сериозно се замисля за четвъртата бременност през декември, когато става известно, че по-малката ѝ сестра Пипа се готви да стане майка за втори път. Херцогинята мечтае за момиче, защото иска Шарлот да има сестра.

„Отне известно време на Кейт да убеди Уилям. Той каза, че три деца са повече от достатъчни. Мисълта за четвърто бебе го вкарва в стрес. Желанието на Кейт да има още едно дете обаче го вдъхновява и в крайна сметка той обича и цени семейната среда, каквато не е имал в младостта си“, – добавил източникът.

Кейт и Уилям вече бяха уведомили Елизабет II и тя беше щастлива да чуе за техните планове. Вярно е, че кралицата се притеснява, че двойката може да не се справи с такъв товар, особено като се има предвид, че Мидълтън няма да наеме втора бавачка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари