IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият съпруг на Бритни Спиърс коментира драмата с попечителството ѝ

15 февруари 2021 11 00

Кевин Федърлайн не знаел дали синовете им са гледали скандалния документален филм

Снимка: БГНЕС

Кевин Федърлайн, бивш съпруг на 39-годишната Бритни Спиърс, коментира нейното попечителство, което отново стана обект на разгорещени дебати след излизането на филма за нея на The New York Times.

От 13 години животът на Бритни Спиърс е под контрола на баща ѝ Джейми, който не вярва, че звездата е в състояние да взема решения сама (съдът се съгласява с него). Документалният филм разглежда подробно събитията, причинили многогодишния „затвор“ на певицата.

„Кевин няма нищо общо с опитите на Бритни и нейните адвокати да отстранят Джейми като настойник. Той не се намесва във въпросите за попечителството – каза адвокатът на Федърлайн за E!News.

Кевин и Бритни отглеждат двама сина – 15-годишния Шон и 14-годишния Джейдън. След раздялата знаменитостите се споразумяха за съвместно попечителство, но през 2019 г. споразумението беше ревизирано в полза на Федърлайн. Адвокатът на танцьора отбеляза, че момчетата се справят добре. Ако са видели документалния филм, Кевин не знае.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари