IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След извинението към Бритни: Джесика Бийл изрази подкрепата си към Джъстин

15 февруари 2021 17 50

Тимбърлейк беше принуден да се извини на Спиърс и Джанет Джаксън

Снимка: БГНЕС

Джесика Бийл изрази подкрепата си към Джъстин Тимбърлейк, след като той публично се извини на Бритни Спиърс и Джанет Джаксън.

На 12 февруари изпълнителят публикува съобщение в социалните мрежи като отговор на критиките, които бяха хвърлени към него след излизането на филма Framing Britney Spears. В документалната лента се говори за личните проблеми на Бритни Спиърс и как всеки един – журналисти, фенове, гаджета, приятели и семейство – са допринесли за влошаването на ситуацията. Филмът показва как Спиърс е била безмилостно критикувана от медиите, както и от Тимбърлейк, с когото се разделя през 2002 година.

„Искам специално да се извиня на Бритни Спиърс и Джанет Джаксън, защото уважавам и ме е грижа за тези жени, които съм разочаровал. Чувствам, че трябва да отговоря, защото те заслужават повече и смятам, че това е разговор, който трябва да бъде проведен по-обстойно и от който трябва да се учим“, написа Тимбърлейк в социалните мрежи.

В Framing Britney се показва част от видеото към песента Cry me a River, в което участва момиче, което досущ прилича на Бритни. Клипът излиза само няколко месеца след раздялата между изпълнителите, а посланието е, че Спиърс е изневерила на Джъстин. Филмът също включва и аудиозапис от интервю, в което Тимбърлейк се хвали как е правил секс с приятелката си. След излизането на лентата, феновете на Спиърс се обявиха в нейна подкрепа и поискаха извинение от Джъстин.

Що се отнася до Джанет Джаксън, случаят е от 2004 година по време на Супербол. Тогава изпълнителката се качва на сцената заедно с Тимбърлейк, когато той къса потника ѝ. Според Джъстин, всичко е било случайно, като двете звезди се извиняват за инцидента, при който едната гърда на Джанет се показва по телевизията пред 90 милиона зрители. Говорителят на певицата казва по онова време, че случилото се не е било нарочно, а Тимбърлейк е трябвало да махне само бюстието и да остави Джанет по червен сутиен.

Все пак продуцентите обвиняват Джаксън за проблема, който създава повече от 500 хиляди оплаквания и стартира разследване. Проблемът заплашва кариерата на певицата, след като телевизията MTV и няколко радиа в Америка отказват да пускат песните ѝ. През 2006 година тя гостува в шоуто на Опра, в което казва, че смята Тимбърлейк за виновник за случилото се.

Сега, след като Джъстин публично се извини, в неговия ъгъл застава съпругата му Джесика Бийл. Двамата са женени от 2012 година и имат двама сина. „Обичам те“, написа актрисата в социалните мрежи. Звездите преминаха през няколко трудни момента преди година, когато се заговори, че Тимбърлейк е хванат в изневяра с колежка. Оказа се, че всичко е било само слух и любовта между Бийл и Джъстин все още е жива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари