IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк си навлече гнева на фенове на Бритни Спиърс

12 февруари 2021 10 50

Ето защо

Снимка: БГНЕС

Напоследък Бритни Спиърс привлича доста вниманието на феновете си. От момента, в който певицата разказа, че иска да се освободи от опеката на своя баща, до излизането на документалния филм на The New York Times, посветен на многогодишните арести на Бритни Спиърс и събитията, довели до него.

В момента животът на попзвездата е изцяло контролиран от баща ѝ Джейми. Това е така в продължение на 13 години. След като изгледаха продукцията, последователите на движението #FreeBritney, към което също се присъединяват известни личности, насочиха гнева си към Джъстин Тимбърлейк, бившето гадже на изпълнителката.

Бритни и Джъстин се разделиха в началото на 2000-ата след 4-годишен роман. Тогава се появиха слухове, че причината за раздялата е предателството на певицата. Бившият изпълнител на NSYNC дори намекна за това в музикалния видеоклип към хита си от 2002 г. Cry Me A River. Година по-късно Даян Сойер повдигна темата в противоречиво интервю, предизвиквайки сълзи у Бритни.

„Ти разби сърцето му, направи това, което му донесе толкова много болка и страдание. Какво си направила?“ – попита я телевизионната водеща. По това време Бритни беше само на 22 години. И сега феновете на Спиърс застанаха в нейна защита.

„Джъстин Тимбърлейк трябва да подготви извинението си“, „След гледане на филма е лесно да се ядосате на женомразството, Джъстин Тимбърлейк и начина, по който оценяваме всички момичета в светлината на прожекторите.“

„Кариерата на Джъстин Тимбърлейк започна с две невероятни попзвезди (Джанет Джаксън и Бритни Спиърс) и до ден днешен не е осъзнал нелепите си действия“, „Всички трябва да се извинят на Бритни, но особено Джъстин Тимбърлейк и Даян Сойер“, писаха потребители на мрежата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари