IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс отново уплаши феновете си със снимки

3 декември 2020 17 50

Дали я души Сам Асгари?

Снимка: БГНЕС

Каквото и да направи Бритни Спиърс напоследък, не може да спре притесненията на феновете си. Освен проблемите с попечителството на баща ѝ над нейното имущество, певицата е строго следена и в социалните мрежи.

Бритни навърши 39 години и по този повод публикува в Instagram поредица от снимки с приятеля си Сам Асгари, направени на бял фон, което е обичайно за домашните ѝ фотосесии. Рожденичката позира в любимото си облекло от последните месеци – къси панталонки, които подчертават нейната фигура.

На едната снимка гаджето на Бритни я целува по бузата, а на другата – се преструва, че се опитва да я удуши. Феновете на звездата не повярваха на нейната принудителна усмивка и отново предположиха най-лошото. Беше ли принудена да направи тези кадри? „Сериозна ли си? Изглежда, че се опитва да те удуши. Бягай!“, „Не ми харесва тази поза“, „Това е странна и плашеща снимка“, коментираха снимката притеснените фенове на Спиърс.
 

 

Певицата има настойник вече 12 години. Животът и кариерата на Бритни са в ръцете на баща ѝ. Изпълнителката се опитва да постигне свобода чрез съда (засега не много успешно), а феновете я подкрепят чрез движението #FreeBritney.

 Мнозина се опитват да стигнат до звездата чрез нейния Instagram и внимателно изучават всяка нейна публикация за сигнали за помощ. Някой дори са убедени, че страницата на Спиърс се управлява от Сам Асгари.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари