IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс на Хаваи – не я мислете!

18 ноември 2020 09 00

Певицата и гаджето ѝ са на романтична почивка

БГНЕС

„Какво се случва с Бритнито?“, „Бритни изглежда ужасно...“, „Нещо става с Бритни Спиърс“, „Бритни иска да ни каже нещо чрез дрехите си“. Тези и още други коментари виждаме през последните няколко месеца по повод здравословното състояние на Британи Спиърс и отношенията ѝ с нейните родители. Наскоро певицата увери, че всичко с нея е наред и призова феновете ѝ да не се притесняват. Днес пък ние ще ви уверим в това, показвайки ви как тя се забавлява на Хаваите.

„Бритни е добре, не я мислете!“, може да напишем към кадрите на изпълнителката, която е решила да разпусне малко с 12-години по-младия от нея Сам Асгари.

Спиърс качи снимка, на която тя и любимият ѝ позират до малък частен самолет, с който са заминали на „пътешествие до рая“. С него Спиърс започва празненствата по случай предстоящия ѝ  39-и рожден ден. И тъй като до 2 декември има още доста време, двамата са решили да се възползват от хубавите метеорологични условия и да съберат малко тен на плажа.

По-късно Бритни сподели колко е спокойна и вдъхновена за нещо ново, като показа платото от плодове и зеленчуци, което е приготвила на борда на самолета.

Без грим, с разрошена коса и слънчеви очила, Бритни се плези срещу камерата, прегърнала Сами.

Според близки до известната двойка, тя е кацнала в курорта Капалуа, където я очаквала романтична вечеря в луксозен ресторант.

Миналата седмица Бритни Спиърс трябваше да се яви в съда, за да бъде изслушана по делото срещу баща ѝ, свързано с попечителството над нея. Тъй като адвокатът ѝ я заместил, тя е решила да се откъсне за малко от проблемите в Лос Анджелис и да замине за Хаваите.

Следващият път, когато певицата трябва да се яви в съда, е на 16 декември. Дотогава тя трябва да обмисли добре дали наистина желае мениджърката ѝ Джоди Монтгомъри да поеме попечителството.

Междувременно поддръжниците на кампанията #Освободете Бритни продължават да се увеличават. Според американски медии, нейни представители са отишли в съда, за да дадат показания, свързани с лошото отношение на Джейми Спиърс към дъщеря му.

„Ако Бритни иска да възстанови гражданските си права, ние сме на нейно разположение да ѝ помогнем“, коментираха от Американския съюз за граждански права, след като нейни фенове се допитаха до него във връзка със случая ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари