IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс до гаджето си, но дали е тя?

19 октомври 2020 08 40

Фенове заподозряха, че певицата има двойник

Снимка: БГНЕС

Какво се случва с Бритни Спиърс е въпрос, който продължава да вълнува феновете ѝ. Въпреки продължителната драма за настойничество, 38-годишната попзвезда още поддържа страницата си в Instagram, сякаш нищо не се е случило, давайки на феновете ясни знаци, че сега всичко е наред в живота ѝ. Бритни Спиърс наскоро публикува в социалната мрежа снимка с приятеля си Сам Асгари, направена на брега на океана.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Последователите на певицата бяха смутени от факта, че лицето ѝ не се вижда на снимката. Загрижени за състоянието на Бритни (особено след разкритията на нейния адвокат), хората от мрежата предполагат, че тя не е жената на снимките.  Според тях, това е двойничка, специално наета от Джейми Спиърс, бащата на певицата.


Заедно със загадъчната снимка Спиърс публикува видео, обобщаващо резултатите от изминалото лято, прекарано за първи път в изолация, заради коронавирусната пандемия. „Мисля, че гвоздеят на моето лято беше, когато двама приятели ме хвърлиха в басейна. И аз също имах няколко малки хаус партита. Както и да е, беше страхотно време и ми се струва, че лятото все още продължава.“
Феновете на Бритни са забелязали тревожното ѝ поведение – изглежда, че звездата е на път да плаче. 
Имаше и хора, които я поздравиха за първата, макар и малка победа в борбата за нейната свобода. Наскоро стана известно, че Спиърс е получила разрешение да увеличи юридическия си екип.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари