IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс отново изненада феновете си със снимка

9 октомври 2020 08 40

Те отново се замислиха има ли нужда певицата от защита

Снимка: БГНЕС

От доста време вече Бритни Спиърс плаши своите фенове със снимки, които карат последователите ѝ в социалните мрежи да се притесняват за нейното психично здраве. 38-годишната попзвезда е разредила поредица от монотонни публикации в къси панталони с напълно неочакван пост.

В Instagram Бритни Спиърс се показа с дълга коса, карирана риза, навити дънки и очила. Фотосът бе придружен от пост, в който тя напомня колко е важно човек да остане верен на себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


„Instagram срещу реалността. Исках да ви покажа как наистина изглеждам всеки ден. Мога да се чувствам несигурна, когато съм снимана без предупреждение... така че винаги съм работила усилено върху външния си вид. Но, знаете ли, понякога е хубаво да си вземете въздух и да съборите стените си! Това изисква много усилия!“ – написа певицата.

Феновете на Бритни, подкрепящи движението #FreeBritney, помислиха, че отново нещо със звездата не е наред. Някои помислиха, че този резултат е, защото може да я държат затворена. 

И въпреки че бащата на изпълнителката, който официално контролира живота ѝ от 2008 г., нарича движението #FreeBritney конспирация, все повече хора (дори известни личности) вярват, че попечителството над Бритни Спиърс отдавна е продиктувано единствено от желанието да се възползва от нейното многомилионно състояние. Това лято звездата се опита да си върне независимостта, но напразно. Съдията реши, че докато тя не е в състояние да взема информирани решения както в бизнеса, така и в личния си живот, мярката остава.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари