IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън: Бях пристрастена!

16 февруари 2021 08 40

Бунтарката разказва кое не е помогнало и кое е за екстремното отслабване

Снимка: БГНЕС

Бунтарката Ребъл Уилсън обяви, че 2020 г. е годината на здравето за нея. Тя си постави за цел да отслабне до 75 кг и го направи. Актрисата забележимо се е променила и околните започнаха да я възприемат по различен начин, от което тя е силно впечатлена.

Актрисата споделя в интервю за портала Extra за отслабването и методите, които много са ѝ помогнали. Отначало Ребъл се е подлагала на изтощителни диети. Но това е продължило едва седмица като свалила няколко килограма. Но това не дало никакъв резултат, защото в крайна сметка тя си върнала много бързо старото тегло.

Ключът към нейния успех се оказал преразглеждане на подхода за отслабване. „Реших да подходя изчерпателно към този въпрос. Например, никога не съм работила върху емоционалния компонент, което е изключително важно. Страдах без храна, бях пристрастена. Разработих го с психолог и ми стана по-лесно“, споделя Уилсън.

Актрисата посочи и вида физическа активност, който ѝ е помогнал да се отърве от тези излишни килограми. „Най-мощното нещо е ходенето. Имах редовни изследвания и лекарите казаха, че съм загубила много мазнини благодарение на него“, разказва още Ребъл.

Съвсем скоро – в началото на този месец холивудската звезда блесна на NHL Honors в Лос Анджелис. Тя се появи в яркочервен тоалет, който разкриваше страхотната трансформация на тялото ѝ. Видно, усилията ѝ са дали резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари