IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк се извини на Бритни Спиърс и Джанет Джексън

16 февруари 2021 09 00

Ето защо...

Снимка: БГНЕС

Съвсем наскоро излезе документален филм за Бритни Спиърс, който разказва за трудната съдба на певицата. Създателите обърнаха специално внимание на връзката на изпълнителката с Джъстин Тимбърлейк в началото на 2000 г. Продукцията намекна, че именно той е причинил последвалия нервен срив на Бритни, довел до нейното попечителство от баща ѝ Джейми.

След като Джъстин гледал филма, той реши да се извини на бившата си половинка за неподходящото поведение след раздялата.

Той също се извини на Джанет Джаксън. Заедно със сестрата на известния Майкъл Джексън той участва в Super Bowl през 2004 г. По време на грандиозно представяне той дръпна и скъса корсета, който прикриваше гърдите ѝ с неловко движение на ръката си, в резултат на което гърдите на Джанет бяха изложени и това предизвика множество коментари.

„Видях много съобщения, коментари, хаштагове и съмнения и затова реших да говоря. Извинявам се за действията си на определени етапи от живота, които само влошиха много от проблемите, – написа изпълнителят в Instagram. – Казах много неуместни думи и когато трябваше да кажа нещо, мълчах. Разбирам, че съм разочаровал много хора в тези моменти. Осъзнавам, че съм се възползвал от система. „

Тимбърлейк се извини на Бритни и Джанет, като отбеляза, че ги уважава и не иска да продължи да разпространява омразата. „Искам да се извиня поотделно на Бритни Спиърс и Джанет Джаксън. Грижа ме е за тези жени и ги уважавам. Но знам, че тогава не успях“, каза певецът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари