IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Love is in the Air: Романтика от Холивуд за Свети Валентин

16 февруари 2021 08 30

Как се поздравиха с празника някои от звездите...

Снимка: БГНЕС

На Свети Валентин не една от известните холивудски двойки направиха романтични послания към половинките си. Ето и три от най-интересните публикации в социалните мрежи.

Никол Кидман и Кийт Ърбан

Никол Кидман рядко споделя лични снимки със съпруга си, певеца Кийт Ърбан. Но в чест на Свети Валентин 53-годишната актриса реши да направи изключение. На страницата си в Instagram Кидман публикува снимка, на която страстно целува съпруга си.

„Валентинът ми е завинаги“, подписа актрисата кадъра. За по-малко от три часа публикацията получи над 160 хиляди харесвания и почти хиляда коментара.
Двойката сключи брак през 2006 г. и сега отглежда две дъщери: 12-годишната Сънди и 10-годишната Фейт. Кидман забранява на наследниците си да използват Instagram. Тя смята, че социалната мрежа може да повлияе зле на възпитанието им.

„Не съм много добре запозната със съвременните технологии, така че е изключително трудно да остана в темата. Няма да позволя на момичетата да се регистрират в Instagram. Въпреки че най-голямата вече е нетърпелива да влезе там и да разбере какво е„, споделя Никол в интервю.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Те са едни от най-младите двойки, но подобно на родителите на Бруклин – Виктория и Дейвид Бекъм, младежът обича да показва обичта си към своята годеница. Така той не пропусна и Деня на влюбените. 21-годишният Бекъм може спокойно да бъде наречен един от най-романтичните потребители на Instagram. Всяка негова публикация е признание за чувствата му към Пелц.


„Честит Ден на влюбените, хлапе. Ти си най-добрият ми приятел и съм толкова щастлив, че мога да прекарам този специален ден с теб. Обичам те, скъпа. Ще бъда най-щастливият човек на света, когато те нарека моя. Винаги ще те карам да се усмихваш, защото имаш най-красивата усмивка“, написа Бруклин.

Никола също не остана настрана и публикува трогателно видео на Бекъм, в което той ѝ признава любовта си, както и няколко снимки с бъдещия ѝ съпруг. „Колко съм щастлива, че мога да те наричам моят валентин завинаги. Обичам те всяка минута“, сподели емоциите си Пелц.

За романа на двойката стана ясно миналата есен. Връзката им се разви толкова бързо, че през лятото Бруклин направи предложение за брак на любимата си. Двойката ще се ожени веднага след отмяната на ограничителните мерки. Съобщава се, че честването ще се проведе на два континента: в САЩ – в родината на Никола и във Великобритания – в родината на Бруклин.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Актьорите са едни от най-обичаните двойки в Холивуд, а те не пропускат да отбележат празниците си с постове, в които се надсмиват един над друг. По традиция двамата отново проявиха чувството си за хумор.

В Instagram Блейк Лайвли публикува видеозапис с интервал от време, показващ домашния ѝ салон за красота. По време на пандемията Райън Рейнолдс трябваше да овладее професията на фризьор, за да помогне на любимата си да обнови цвета на косата си, без да напуска дома.
Звездата от „Клюкарката“ не издържа и закача съпруга си: „Този път спах с фризьора си“.

Затова пък два часа по-рано звездата от Deadpool публикува поздравите си за 14 февруари, които се оказаха изненадващо сладки и... нормални. Райън дори избра романтична снимка със съпругата си, въпреки че преди не се срамуваше да покаже най-жалките кадри от личния си архив. „Моята вечна валентина за обозримо бъдеще“, подписа актьорът.

Лайвли и Рейнолдс отглеждат три дъщери – 6-годишния Джеймс, 4-годишната Инес и 1-годишната Бети. Знаменитостите са женени повече от осем години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари