IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд за Хари Стайлс: Той ме впечатли с таланта и галантността си

18 февруари 2021 08 40

Актрисата и музикантът с първа обща снимка

Снимка: БГНЕС

Оливия Уайлд не успя да сдържи емоциите си, след като приключи работа по новия си проект Don't Worry Darling. Тя застава зад камерата, като успява да събере в един екип Флорънс Пу и Хари Стайлс. Заговори се, че с последния Уайлд има повече от професионални отношения, като двамата бяха забелязани заедно на сватба, където се държаха за ръце и не криеха близостта си.

Сега, когато вече снимките за филма приключиха, Уайлд може да изрази мнението си относно актьорската игра на Стайлс. Тя използва социалната мрежа Instagram, където публикува снимка на изпълнителя, на която той е с гръб към камерата, качен на ретро автомобил. В описанието Оливия сподели как повечето мъже в Холивуд не се съгласяват да играят във филми, които се правят от жени и това затруднява финансирането на тези проекти. Но Стайлс се появява в точния момент и спасява положението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

„Без майтап, трудно е да намериш актьори, които да признаят, че си струва да работят под ръководството на жени. Влиза Хари Стайлс, нашият Джак. Не само, че той позволи на брилянтната Флорънс Пу да е в центъра на събитията, но и влезе във всяка сцена с огромна човечност. Не трябваше да се присъединява към екипа ни, но дойде на борба с галантност и ни взриви със своя талант, топлина и способността да кара назад“, написа Уайлд под снимката.

Милото съобщение идва само няколко седмици, след като Оливия и Хари бяха заедно на сватба. Според източник, те са започнали връзка преди месеци, но искат да запазят отношенията си в тайна засега. Стайлс се присъедини към Don't Worry Darling, след като Шая Лабъф беше уволнен заради скандалите, заформили се около него. Именно тогава музикантът се запознава с Уайлд и двамата веднага се харесват.

„Нещата между тях изглеждат доста сериозни. Те са постоянно заедно, а Оливия е много щастлива с Хари“, казва източник пред списание People. Уайлд пък споделя, че е изиграла танца на победата, когато е разбрала, че Стайлс е решил да приеме ролята.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Филмът Don't Worry Darling разказва за нещастна домакиня (Флорънс Пу), която започва да се съмнява в разумността си, когато странни неща се случват в нейната общност. Хари Стайлс играе нейния съпруг, който крие „тъмна тайна“. Крис Пайн също участва в екипа, като той влиза в ролята на лидер на мистериозен култ.

Снимките бяха прекъснати за кратко заради положителна проба за коронавирус през ноември. След като задължителната 14-дневна карантина на екипа изтече, всички се върнаха по своите места. За щастие, продукцията продължи без проблеми и вчера беше съобщено, че филмът е готов. Снимката на целия екип се превърна в първия официален фотос, на който Оливия Уайлд и Хари Стайлс са един до друг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Asif Ali ? (@alicomedy)

Засега няма официална дата за излизане на Don't Worry Darling.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари