IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Сиймор на 70: Не знам дали съм секссимвола на Холивуд

16 февруари 2021 17 40

Актрисата разкрива, че гледа оптимистично на живота

Снимка: Getty

Джейн Сиймор не се притеснява от старостта.

Всъщност, актрисата, която навърши 70 години на 15 февруари, признава, че се чувства различно от преди. „Аз съм оптимистичен човек. Винаги си мисля, че трябва да се чувствам възможно най-млада и да се държа по този начин“, казва тя пред списанието NewBeauty, на чиято корица застава.

Колкото и да ѝ се иска да живее без съжаление, Сиймор казва, че иска да може да даде на по-младото си аз един важен съвет за красотата. Живяла в Англия, където през повечето време е било облачно и дъждовно, младата Джейн често е използвала ваканциите за събиране на тен във всяка удобна минута. За да се сдобие с по-добър загар, тя е взимала готварско олио и се е мажела с него. Сега обаче Сиймор не би направила същото, защото знае колко вредно може да е слънцето за кожата.

Грижата за кожата на Сиймор включва използване на ретинол вечер, слънцезащита всеки път, когато напуска дома си, както и избор на продукти, които стягат кожата и помагат за нейната хидратация. Към това се добавя и всичко друго, което кара актрисата да се чувства щастлива и да забрави за неприятностите от реалността. Според нея, спокойствието и щастието са най-добрите тайни против стареене.

Сиймор също така сподели мнението си и за пластичните операции. Тя разкри, че никога не си е правила лифтинг на лицето, но не е категорично против тази процедура. „Засега не мисля да се подлагам на такова нещо, но нямам нищо против него. Почти всички, които познавам, го правят и са наистина доволни от резултатите“, казва актрисата. Добавя, че би си направила фейслифтинг, но ако е сигурна, че това няма да промени визията ѝ и отново ще се познае в огледалото.

Въпреки че звездата навлезе в 70-те си години, тя не планира да забави работните си ангажименти. Тя заяви, че в момента работи по няколко филма и се чувства невероятно от това. Наскоро Сиймор приключи снимките на „Изборът на Руби“ в Австралия, а ще можем и да я видим като Елинор от Аквитания в сериал, заснет в Испания. Продукцията е била спирана и започвана на няколко пъти заради пандемията от коронавирус. Освен тези два проекта, Сиймор има още няколко, които не иска да назовава, но е много развълнувана за тях.

Що се отнася до определението ѝ като „секссимвол на Холивуд“, актрисата заяви, че се забавлява с него. Сиймор казва, че все още не разбира какво трябва да притежава един човек, за да бъде назован като секссимвол и може би никога няма да разбере. Засега актрисата е доволна от факта, че е здрава и може да работи, като не мисли толкова много за външността и това как хората я възприемат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари