IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джилиън Андерсън спечели бившето гадже от съперничката си 

22 февруари 2021 10 40

„Морган е причинил толкова много емоционални щети“, разказва източник

Снимка: БГНЕС

Преди два месеца стана ясно за раздялата на 52-годишната Джилиън Андерсън и 57-годишния Питър Морган, създателят на аплодирания телевизионен сериал „Короната“. Звездите са заедно от около четири години, причината за раздялата им бяха работата и семейните задължения. Двамата имат осем деца от предишни бракове.

След раздялата с Андерсън, която играе Маргарет Тачър в „Короната“, Морган почти веднага започва връзка с дългогодишната си приятелка, телевизионната продуцентка Джемима Голдсмит. Джилиън не беше нейна близка приятелка, но това развитие на събитията я порази. Актрисата беше смаяна от това колко бързо се развиха новите отношения на Питър, които обаче не доведоха до нищо сериозно.

Източник на The Daily Mail отбеляза, че писателят се е върнал при Андерсън, оставяйки Голдсмит „шокирана и объркана“. Питър наскоро отлетя за Прага, където Джилиън снима „Бяла птица: Чудна история“. Дали звездата е простила на бившето си гадже не се уточнява. Двамата все още не са забелязани заедно.

Приятел на Джемима каза пред британския таблоид: „Това се случи миналата седмица и я разстрои. Питър я преследваше, а не обратното. Той я убеди, че ще бъдат щастливи заедно, но след това се върна при Джилиън. Хората са шокирани от поведението му“.

Друг източник, близък до звездите, добавя: „Всички говорят за жени, но не забравяйте, че Морган беше този, който причини толкова много емоционални щети. Хвърляше се от едната към другата, без да отчита причинените щети и липсата на смелост, която проявяваше, само задоволявайки нуждите си“.

Какво ще стане оттук насетне, предстои да се разбере.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари