IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джилиън Андерсън сподели невиждани снимки от „Короната“

4 февруари 2021 10 40

Актрисата отпразнува рождения ден на Оливия Колман

Снимка: БГНЕС

Ако сте харесали Джилиън Андерсън като Маргарет Тачър в четвъртия сезон на „Короната“, то тогава имаме нещо за вас. Актрисата сподели няколко снимки от снимачната площадка на сериала, които ще зарадват всеки фен на кралската драма.

В чест на рождения ден на Оливия Колман, която играе самата кралица Елизабет II, Андерсън сподели няколко забавни снимки. На първия фотос се вижда как двете дами позират за едно не толкова сериозно селфи докато са в костюмите на Маргарет Тачър и кралицата. На втората снимка звездите доказват, че въпреки враждата между героините им, в реалния живот всичко е наред. Андерсън и Колман обядват заедно в караваната. На третия кадър вече Оливия е сама, седнала на стол и със странно изражение.

„Честит рожден ден, кралице“, написа само Джилиън под серията от снимки. Въпреки че Тачър и кралица Елизабет II имат доста разногласия в „Короната“, изглежда че Андерсън и Колман са се сближили изключително много по време на снимките. Като най-разпознаваемите имена на снимачната площадка, двете със сигурност имат какво да си кажат за живота в Холивуд и да сравнят преживяванията си там. Докато Колман рядко се появява в сериала, то Джилиън може да бъде видяна и в Sex Education, който също е продукция на Netflix.

Това не е първият път, в който актьорският състав на „Короната“ споделя снимки от снимачната площадка. Ема Корин, която играе принцеса Даяна, публикува доста кадри през ноември 2020 година. На тях се вижда как актрисата е легнала сред редица списания, на които екранната ѝ героиня е на първа страница. Освен това може да видите и принц Чарлз (Джош О'Конър), както и Корин в сватбената рокля на Даяна.

В интервю за Harper's Bazaar преди началото на четвърти сезон Джилиън Андерсън казва, че работата с Оливия Колман е невероятно преживяване. „Тя е забавна и мила, като в същото време е прекрасна актриса. Имаше много дълги дни, в които тя просто разбиваше напрежението с някоя шега или глупава постъпка“, споделя актрисата.

Добавя, че е трябвало да носи само две перуки, за да се доближи максимално до образа на Маргарет Тачър. „Едната показваше първата половина от управлението, а другата – втората“, казва Андерсън.

Сериалът „Короната“ може да бъде гледан в Netflix, където са достъпни всичките четири сезона. Очаква се на екран да излязат още два сезона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари