IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холзи: Бременността промени мнението ми за половете

19 февруари 2021 14 50

Изпълнителката очаква първото си дете

Снимка: БГНЕС

Холзи е решила да не крие нищо от феновете, що се отнася до първата ѝ бременност.

26-годишната изпълнителка използва социалната мрежа Instagram, за да сподели няколко снимки, включително наедрялото си коремче и храните, които яде в момента. Тя написа съобщение, в което обяснява как бременността е променила тялото ѝ и мнението ѝ относно половете.

„Февруари е най-късият месец, но тези дни ми изглеждат много дълги. Мисля много за тялото си. Странно е да гледам как се променя толкова бързо. Мислех си, че бременността ще ми даде много силни, двуполюсни чувства около майчинството, но всъщност ми помогна да изчистя мнението си около половете“, написа Холзи. Тя допълва, че по време на този щастлив период готви, спи и чете много книги. В същото време обаче тъгува по семейството и приятелите, които не могат да я посетят заради пандемията от коронавирус.

На 27 януари Холзи изненада феновете си, като съобщи, че е бременна с първото си дете. Тогава тя публикува няколко снимки, на които държи наедрялото си коремче. Бащата на бебето е Алев Аудин, с когото изпълнителката е заедно от почти година. „Сърцето ми е толкова пълно. Обичам те, скъпа“, написа той под публикацията на приятелката си.

По време на участието си в YouTube канала на Дейвид Добрик, Холзи получи плюшено мече на Tiffany, което истински я зарадва. Тя заяви, че това е първият подарък, който получава за бъдещото си дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари