IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е новият водещ на България сутрин по Bulgaria ON AIR?

19 февруари 2021 17 28

От понеделник зрителите ще се събуждат с любимия мъж на Йоанна Драгнева – Мирослав Димитров

Снимка: Bulgaria ON AIR

Актьорът Мирослав Димитров ще води сутрешния блок на Bulgaria ON AIR от понеделник. Новината съобщи самият той в профила си във Фейсбук с думите: „Ставам водещ на „България сутрин“ – сутрешният блок на Bulgaria ON AIR от 22 февруари 2021“.

Неговата половинка в живота – красивата певица Йоанна Драгнева пък написа в Instagram: „Да се похваля. След 3 години пътувания из България с „Туризъм. бг“ по БНТ, моят любим мъж поема сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR. На Добър час!“

Кой е Мирослав Димитров?

Определящ се като „късметлия по живот“, Миро е от Русе, актьор е по образование, но започва да се занимава с телевизия още с първите форматни предавания в България в периода 2002-2006. Той е стейдж мениджър на „Стани Богат,“ „Столът“, „Семейни войни“, „Биг Брадър“. Димитров е бил ководещ и в „На кафе“.

В професионалния му опит се преплитат различни други умения в сферата на маркетинга и психологията. Той е работил и в софтуерна компания.

„След 13 години корпоративен живот, но „закърмен“ с телевизия установих, че животът пред камера просто ми липсва“, казва той.

Миро е може би и единственият българин, взел интервю от Дженифър Лопес. От 2018-а доскоро той беше водещ на предаването „Туризъм БГ“ по БНТ. Покрай това предаване той, в продължение на 3 сезона, обикаляше родината ни с камера в ръка, срещна се с различни съдби и красиви гледки.

Мирослав

Мирослав е щастливо влюбен в певицата Йоанна Драгнева, която го направи баща през 2019-а. Двамата се радват на красиво момиченце, което носи името Аннмари и което е одрало кожата на татко си.

В момента Димитров учи „Режисура“, но продължава да има и други разностранни интереси в сферата на спорта, музиката, йога, футбол и тенис. Интересна подробност за новия водещ на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR e, че баща му е бил военен пилот инструктор над 27 години.

Мирослав

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари