IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян, това годежен пръстен ли е?

22 февруари 2021 17 50

Риалити звездата се похвали с голямо бижу на лявата ръка

БГНЕС

Сгодена ли е Клои Кардашян? Това се питат почитателите на риалити звездата след като през уикенда тя пусна прелюбопитна публикация в социалните мрежи.

Доведената сестра на Кайли Дженър сподели кадър, на който позира по прашки и ботуши на висок ток край своя басейн. Освен че привлече вниманието на своите последователи със задните си части и дългия маникюр, оформен в тип „балерина“, Клои се похвали с огромен пръстен, поставен на лявата ръка.

36-годишната звезда получи куп въпроси веднага след пускането на публикацията си, по която някои фенове сметнаха, че тя се е сгодила с Тристан Томпсън – бащата на детето ѝ.

„Годежен пръстен ли виждам?“, „Май нещо съм изпуснал, тя се е сгодила“, „Великолепен пръстен, поздравления“, пишат под снимката на Кардашян.

И докато едни се хванаха за това, че Клои може да мине под венчило, други не пропуснаха да я разкритикуват за това, че снимката ѝ е твърде вулгарна и човек не знае къде точно да погледне.

До момента Клои Кардашян все още не е потвърдила дали се готви за сватбени камбани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари