IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шейлийн Удли разкри подробности за годеника си

24 февруари 2021 10 50

Актрисата потвърди щастливата новина пред Джими Фалън

БГНЕС

ШейлийнУдли никога не си е представяла, че когато порасне, ще се омъжи за някого, който се издържа от това да хвърля топки на игрището. Така се пошегува самата тя за своя годеж и официално потвърди новината, че е казала „Да“ на спортиста Арън Роджърс. Във видео разговор за шоуто на Джими Фалън, тя разкри подробности около предложението с пръстена, което успя да запази в тайна за известно време.

„Да, сгодени сме“, каза 29-годишната актриса и посочи, че докато за някои хора това е новина, за нея е съвсем нормално, защото не е сгодена от вчера, просто искала това да остане лично колкото се може по-дълго.

Звездата разкрива, че заради пандемията и мерките срещу COVID-19, тя не е била на нито един мач на своя годеник. Така връзката ѝ с Роджърс останала далеч от камерите.

„Все още не съм ходила на футболен мач, защото се срещнахме през това шантаво време и всички стадиони бяха затворени. Така че, тепърва трябва да отида на футболен мач“, разказа тя и призна, че се е запознала с бъдещия си съпруг, когато той бил на 37.

Що се отнася до това дали ще бъде нещо като истинска футболна съпруга, Удли добавя, че този спорт не е от най-интересните за нея.

Преди няколко седмици куотърбекът благодари публично на своята годеница за подкрепата. Тогава той не каза коя е, но по-късно го разкриха.

По-рано Арън излизаше с автомобилна състезателка, но сложи край на връзката с нея през юли 2020 г. От своя страна Удли имаше мимолетни отношения с ръгбист, така че влечението ѝ към спортистите не е отскоро.

Според източник на списание People, в началото хората от обкръжението на Удли и Роджърс не вярвали, че ще излезе нещо между тях, но те се сближили толкова бързо и им показали обратното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари