IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азис се раздели с гъстата си брада

23 февруари 2021 14 40

Певецът показа новото си лице в социалните мрежи

IStockphoto

Усмихнат младеж с къдрави коси показва колко различно изглежда лицето му, след като току-що си е обръснал брадата. Я, върнете малко видеото... та това не е ли Азис? Ако не сте гледали първата му изява в популярен телевизионен формат, който започна вчера, със сигурност ще се учудите колко различен е певецът.

„Обръснат, без брада“, написа изпълнителят във Facebook, след като заснел етапите на неговата трансформация. Заради ангажимента, който е поел в следващите няколко месеца, той трябваше да се раздели със сериозното лице на мъжкар, което му придаваше неговата гъста брада.

„Мислех, че ще бъде по-страшно. Честно да ви кажа, хич не изглеждам зле. Това е заради прическата...“, коментира той по-късно, четейки коментарите за новата си визия.

След като много от последователите на фолкпевеца споделиха, че е като момченце на снимките без брада, той написа:

„Казвате, че съм свалил минимум 10 години. Не знаех, че преди да се обръсна изглеждах стар“.

„Ако един мъж, добре поддържан, на 40 години, с ослепителна усмивка и чар, е изглеждал стар... слушай себе си и изглеждай себе си. И се кефи...“капки, струи, дъждове- купонът да тече!“, посъветва го фенка.

Не за първи път Азис сменя имиджа си като изпълнител. В началото на своята кариера той изрусяваше косата и брадата си, също и се гримираше.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари