IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова трансформация за Елен Колева – има ли корекция на носа?

24 февруари 2021 08 30

Актрисата вече е специалист по космоенергетика

БГНЕС

Прибегнала ли е Елен Колева до ринопластика? Това се питат последователите на актрисата след като тя качи свои снимки в Instagram, на които носът ѝ изглежда доста по-чип. След като Преслава се бори с критиките заради корекциите си, от което пострада и имиджът ѝ, дойде ред на актрисата да отговаря дали промяната ѝ се дължи на нещо повече от филтри на телефона.

Бившата приятелка на писателя Калин Терзийски изчезна за известно време от медийното пространство, за да се завърне, но под ново име и с друго амплоа. Сега тя се представя като Елена Калевска – Меркаба, експерт по космоенергетика. А на кадрите ѝ в социалните мрежи се вижда, че тя е опънала несъвършенствата по лицето си и освен че носът ѝ е доста различен, устните ѝ са по-плътни, което ни кара да смятаме, че най-вероятно е прибегнала до използването на филъри.

Усъвършенствала някои духовни практики като пациент, Елена споделя, че е успяла да постигне личната си трансформация за около 10 години. Днес тя твърди, че наученото ѝ помага да лекува болести и да помага на хората за справяне с предизвикателствата на живота. За това има и специална диплома.

„Новата просветлена жена е смел вид наистина. Тя е човек, който има най-дълбокото съчувствие към себе си на първо място, заради това, през което е преминала и все още преживява. Тя знае, че не е нужно да бъдеш супер жена, нито перфектната съпруга, майка, приятелка, шеф, или да имаш съвършено тяло. Тя е оставила това далеч в миналото. Всъщност ѝ пука все по-малко да изпълнява нечия чужда идея за това, което тя трябвало да бъде. Тя се интересува най-много от това как се чувства“, разкрива Калевска в Instagram, където често споделя своите положителни мисли.

Наскоро Колева призна, че отново има мъж до себе си и вече мисли за семейство, но не бърза да се омъжва. За него тя само споделя, че е от Врачанския край, но не желае да го представи публично.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари