IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Опра Уинфри с важна роля при напускането на Меган Маркъл и принц Хари на кралското семейство

24 февруари 2021 14 40

Интервюто на херцозите на Съсекс се оказа ключово в решението

Снимка: БГНЕС

На 7 март в САЩ излиза голямо интервю с 36-годишния принц Хари и 39-годишната Меган Маркъл. Известната телевизионна водеща и тяхна близка приятелка Опра Уинфри проведе разговор с херцозите. Специално за снимките Опра летя от Хавайските острови, където сега живее и се установи за кратко време в имението на Меган и Хари в Монтесито. Факт е, че Уинфри също има имоти в района.

Телевизионната водеща прекара два дни със съпрузите, говорейки за личния им живот, бъдещи планове и родителство. Веднага след разговора с Уинфри беше съобщено, че Меган и Хари окончателно се отказват от правомощията на възрастните членове на кралското семейство.

Феновете са сигурни, че Опра е изиграла важна роля в това. Тя подкрепи решението на херцозите да подадат оставка от позициите си във Великобритания и да се преместят в САЩ.

„Двойката очевидно е много близка с Опра. И фактът, че тя беше с Меган и Хари в такъв стресиращ момент, ѝ даде уникална информация за Мегзит, – споделя източникът. И добавя още: „Маркъл нямаше достатъчно свобода в кралското семейство. Това интервю е опитът на Меган да си възвърне гласа. Тя имаше възможност да говори, когато беше актриса, но когато като херцогиня ѝ беше забранено да използва социалните медии, Меган осъзна, че е в клетка.“

А какво е мнението на кралицаЕлизабет II за интервюто още не е ясно. Според източник на „Венити феър“, кралицата никога не би казала с думи какво е мнението ѝ, но знаците ще прозират в нейните жестове. Според обявеното от Бъкингам, на кралицата изобщо не ѝ харесва, че внукът и съпругата му ще разкажат живота си по телевизията. И именно затова тя ще направи обръщение към нацията часове преди насроченото интервю на херцозите на Съсекс.

Поводът за изявлението на кралицата е Деня на Общността. Но запознати смятат, че с него Елизабет ще се противопостави на всякакви скандали, които интервюто на Меган и Хари с Опра може да предизвика. Очаква се след кралицата да има участие и на други членове на кралското семейство като принц Чарлз, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари